2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بی بی چکمو ببینید

221 بازدید | 27 پست

بی بی چک دیروزم خیلی خیلی خیلی کمرنگ بود.این برا امروزه پررنگ تر شده .بتا دادم ۲۵.۱۸بود .دکتر امروز گفت بتات خیلی مسخرست ته دلمو خالی کرد.موعدم فرداست.پاک نا امید شدم واقعا حالم خوب نیست از استرس

امیدم به خودته خداجون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه به سلامتی بغل کنی برا منم دعا کن زایمان راحتی داشته باشم انشاالله هر کی بچه نداره دامنش ...

انشالله حتما .انشالله که همه ی چشم انتظارا دامنشون سبز بشه همه نی نی دار بشن.شماهم نی نی سالمو صالح خدا بهت بده.دکترع که ناامیدم کرد واقعا 

امیدم به خودته خداجون
میکفتیش مسخره تویی و اونکه مدرک مزخرف تورو امضا کرد عنتر

اصلا انقد بد خورد تو پرم .بعد میگه نمیخوام بترسونمتا .گفتم تو منو پاچوندی ترس چیه

امیدم به خودته خداجون

دوباره بزار چند روز از موعدت بگذره برو آزمایش بعدم از اولین روز آخرین پریودت حساب کن وقتی ۹ هفته شدی برو سونو تشکیل قلب چون تو هفته پایین بری هی میگن بچه پیدا نیست قلب نداره بارداری پوچه سقط کن جهنم برات درست میکنن

دوباره بزار چند روز از موعدت بگذره برو آزمایش بعدم از اولین روز آخرین پریودت حساب کن وقتی ۹ هفته شدی ...

اره .حالا این دکتره گفت فردا برم آزمایش اما میترسم.سونو که فعلا نمیرم دلشو ندارم 

امیدم به خودته خداجون