2777
2789

ما پارسال با جاریم اینا دعوای بدی داشتیم چند ماه قهر بودیم و مقصر اونا بودن بالاخره پدرشوهرم خواهش کرد که اشتی کنم. ما توو یه ساختمون با جاریم اینا زندگی میکنیم این برادر شوهر من ۲ ساله با من دشمنی داره نه سلام میده نه خدافظی میکنه با من کلا احترام هیچی. بعد اون دعوا شوهر من گفت از جاری بدش اومده الان یک سال گذشته از شوهرم رفتارای عجیب میبینم مثلا گفته بچه هاش بیان خونه ما بازی کنن منم کار داشتم گفتم نه دعوا انداخته که من نمیخام اونا بیان یا امروز زنگ زدم به جاریم گفتم دخترتو بفرست بیاد خونه ما صدا روی آیفون بود شوهرم اومده میگه چرا سلام منو بهش نرسوندی من همینجور خشکم زد از تعجب بخدا ۸۰ درصد دعواهای ما توو خونه سر اوناست. بخدا این حق من نیس شوهر اون اصلا کلمه با من حرف نمیزنه ولی شوهر من به اون جاری بدجنسم اینقد احترام قائله بخدا که خیلی بدجنسه جاریم خسته شدم از دست همشون😭

اوف درکت میکنم 

منم سر این اون همش بحث داشتیم که متاسفانه به قهر ختم شد😐شاید شوهرم طلاقم بده 

چون بین من و اونا . اونارو انتخاب کرده 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته بعضیا اعتقاد ندارن هااااااا ولی براش دعا نگرفتن؟! 

بخدا نمیدونم دیگه خسته شدم خونه هم عوض نمیکنه چرا من باید با اینجور ادما باید بسوزم و بسازم؟ اخه این چه حرفیه سلام منو چرا نرسوندی

برای من این چیزا هیچ اهمیتی نداره. سخت نگیرید مناعت طبع داشته باشید. حالا سلام برسونه یا نرسونه چه فرقی داره؟ از بس حساسیت نشون میدید بقیه هم دقیقا متوجه میشن از چه راهی میتونن یه کاری کنن حرص و جوش بخورید

خوشبخت اون کسیه که هیچ کسی نمیدونه چجوری حالشو بگیره

بخدا نمیدونم دیگه خسته شدم خونه هم عوض نمیکنه چرا من باید با اینجور ادما باید بسوزم و بسازم؟ اخ ...

به نظرم خونتو خوب بگرددددددددد ببین دعاییی چیزی نذاشتن 

تو خونه قران زیادب خون 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆