2777
2789

یه اعترافی میخوام بکنم اون هم اینکه اصلا حسی نسبت به امام زمان ندارم خواهش میکنم اگه سخنرانی خوبی میشناسید بهم معرفی کنید یا خودتون یه جمله بهم بگید

انقدر توی مدرسه اجبارا بهشون احترام گذاشتیم زده شدم

ولی الان دلم میخواد باهاش انس بگیریم

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خوداقا بخوایید اینو خالصانه کمک بخواهید مطمین باشید کمکتون میکنه

نمیتونم مغزم اصلا نسبت بهشون اماده نیست

اصلا باورشون ندارم

خدا لعنت کنه اون مدرسه ی مذهبی رو که من به این روز در آورد😭

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸

لازم‌نیست به خودت سخت بگیری

امام زمان علیه السلام آدم پیچیده و عجیبی نیست 

تنها فرقش با بقیه آدمای اطرافمون اینه ک بیشتر از همه دوستمون داره و بفکرمونه و برامون دعا میکنه 

هرروز صبح که بیدار میشی

یه سلام بده به آقا

جوابتو حتمن میده💚

خواهرم لایک نکن🤕😐❤

امام زمان به تو و ما نیاز نداره ما بش نیاز داریم به عنوان یه پدر من خودم باهاش یه عهدی دارم زندگیمو از تباهی نجات داد قربونش برم اقام عباسم کمکم کرده دارم وجودشونو حس مییکنم امام زمان احترام سر صف مدرسه نیس امام زمان ناجیه پدره مهربونه دست گیره یه قدم سمتش بری دستتو میگیره برو جمکران کتاب حبیب ابن مظاهر ام بخون قشنگه 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

تو ایتا و روبیکا تو کانالای مذهبی عضو شو خیلی کمکت میکنه الان با به گوشی دیگه اومدم اینجا نمیتونم فیلمی بفرستم

به پیجم تو روبیکا هس اونو میتونی دنبال کنی 

انا اعشق الجهاد 

Ahor_86

بیوشم جئت الی هذا العالم لاحبک یا عزیزی حسینه

فعلا فعالیتش متوفف شده انگار بعد خرداد شروع میکنه

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
نمیتونم مغزم اصلا نسبت بهشون اماده نیست اصلا باورشون ندارم خدا لعنت کنه اون مدرسه ی مذهبی رو که من ...

همه چی رو گردن مدرسه نندازین.. خودتون زمینه شو ندارین.. اصلا خانواده اعتقاد و. ارادت دارن

گوگل سرچ کن  کتاب  های زیادی هست راجب مهدویت  اینکه  از خود امام زمان  هست تا دوران  حکومتشون.   خیلی چیزا  اشتباه بود  ترسونده بودن  مارو  از  ظهور امام زمان  ولی  بری  بخونی  میبینی  چقد دیدت  عوض میشه.   سخنرانی های  حاج اقا  عالی  هم  گوش بده  خیلی مفید صحبت میکنن.   واینکه  شما چه حسی داشته باشی چه نداشته باشی  روزی  چندتا  صلوات برا  سلامتیشون  بفرس  بعدا  اثراتش  مشخص میشه تو  زوحت  تو  زندگیت.   همینقد تونستم  کمکت کنم  

😔