2777
2789
عنوان

گوشیم هم رفت!

2673 بازدید | 59 پست

شب خاکسپاری مادرشوهرم، خسته و بی‌خواب، کنار خیابون ماشین رو نگه داشتیم که تماس کوتاهی با مادرم بگیرم، ببینم اگر بیدارن چند تا از غذاهای اضافه براشون ببریم. گوشی روی پای من روی بلندگو بود که یک شبح از پنجره ماشین از دستم کشید و پرواز کرد! من که چند ثانیه تو شوک بودم. بعد تازه فهمیدم داستان دزدی بوده. دزدها دو تا موتور با دو راکب خلاف مسیر بلوار بودن که اصلا نمی‌شد تعقیبشون کرد. 

اشتباه اول من این بود که شیشه ماشین پایین بود. دومیش رمز گوشی رو غیرفعال کرده بودم، و تا ما از کلانتری برگردیم خونه که من با آی‌کلود گوشی رو بخوام ردیابی کنم، روشنش کرده بودن و گزینه پیدا کردن گوشی رو غیرفعال کرده بودن. بدترین اشتباهمون این بود که همه با هم از ماشین پریدیم بیرون، که از خوش‌شانسیمون بود که اون رو دیگه نبردن. 

از اون شب درگیر تغییر رمز حساب‌های بانکی، سوزوندن سیم‌کارت، تغییر رمز اکانت‌ها و ثبت شکایتم. وسط اون همه کار مراسم عزا، کلی کار بی‌سرانجام هم اضافه شد. من که فکر نمی‌کنم گوشیم برگرده، ولی آرزو می‌کنم از زمان دزدی به بعد دست هرکسی که به خودش یا قطعات و متعلقاتش می‌خوره مثل زغال گداخته بسوزونتشون، چون این خسارت برای من خیلی سنگین بود؛ چه مالی، چه عاطفی به‌خاطر تمام اطلاعاتی که همراهش رفت، چه روانی. این چند روزی که کلانتری و آگاهی بودم فهمیدم این‌ها دزدبگیر نیستن، حتی اگر چند تا دوربین صحنه رو گرفته باشه و شما هم دزد رو دیده باشید. خودتون مراقب باشید. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

وایی🥺

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل شوهرم 

همه ی اطلاعات و رمزها و کدهای پیگیری ،دودشن رفتن هوا

هنوز جاش میسوزه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
گوشی شوهر خواهرشومو تو ماشینش همینجوری زدن.بعد تقریبا دوماه از کلانتری بهش زنگ زدن پیداش کردن.دست یه ...

تونستن پس بگیرن؟

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.