2777
2789
عنوان

امتحان نهایی یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 46 پست
تا جایی که من میدونم فکر کنم احتیاجی به تک ماده هم نباشه و همین طوری هم پاس بشی

عزمزم ترو خدا اون سوالمو جواب بده پس چرا اینجا گفتن اگه ترم دوم زیر ۷ بشی قبول نمیشی و میره شهریور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی آخه من امتحان تاریخ رو کم میشم مثلا اگه ترم دوم برگه ۵ بشم  ولی میانگین نمره سالیانه ۱۵ ...

ببین من چون حس میکردم فیزیکم رو میفتم رفتم خیلی بررسی کردم

با توجه به چیزایی که من فهمیدم تو نیازی به تک ماده هم نداری.

تو اصلا برو صفر شو رو برگه مستمرت هم ۱۰ باشه نمرت میشه ۵ حالا این ۵ تک ماده میخواد که برسه به ۷

ولی برای کنکور همون صفرت که نمره برگه‌ست محاسبه میشه نه این ۵

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نهاییامون اونقدرررر داغونه فقط به فکر پاس کردنیم😂😭

منم انسانیم اص سوال با برگ متفاوته😂

من هرسال شاگرد زرنگم کارنامه ترم یکم پره ۱۹ ۲۰

الام هر درسیو بزور بین۷تا۹ شدم نهاییو فق میخام قبول شم با نمره سالیانه

عزمزم ترو خدا اون سوالمو جواب بده پس چرا اینجا گفتن اگه ترم دوم زیر ۷ بشی قبول نمیشی و میره شهریور&n ...

عزیزم حالا اینجا که همچین منبع معتبری نیست😂 حتی به حرف منم تیکه نکن برو خودت سرچ کن بپرس از ۴ نفر که مطمئن شی بازم ولی من تا جاییه که میدونم این شکلیه که گفتم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مدیرمون یه چیزی فرستاده برای تک ماده ولی هر چی میخونم نمیفهمم

بفرست من بیبنم 

🔹 شیوه محاسبه نمره سالانه

و شرایط قبولی در پایه دوازدهم:

نمره مستمر نوبت اول × ۱

نمره پایانی نوبت اول × ۲

نمره مستمر نوبت دوم × ۱ 

نمره پایانی نوبت دوم × ۴ 

سپس نمره کل تقسیم بر ۸ می شود

اگر میانگین به‌دست آمده ۱۰ شود دانش آموز شرایط قبولی را خواهد داشت.

به عنوان مثال ؛ 

دانش‌آموزی نمرات درس ریاضی اش به این ترتیب است:

نمره مستمر نوبت اول: ۱۸

نمره پایانی نوبت اول: ۱۶ 

نمره مستمر نوبت دوم: ۱۵   

نمره پایانی نوبت دوم: ۱۴

با ضرایبی که مطرح شد مجموع نمرات این دانش آموز می شود ۱۲۱ و سپس با تقسیم بر ۸ نمره سالانه ۱۵ را در مقطع دیپلم و دوازدهم کسب می‌کند.

این امکان نیز وجود دارد دانش آموزی نمره کسب شده در برگه امتحان نهایی‌اش زیر ۱۰ باشد اما در نمره سالانه و مدرک پایه دوازدهم قبول شود.

به عنوان مثال ؛ 

دانش‌آموزی نمرات درس فیزیک اش به این ترتیب است:

نمره مستمر نوبت اول: ۱۸ 

نمره پایانی نوبت اول: ۱۶ 

نمره مستمر نوبت دوم: ۱۵   

نمره پایانی نوبت دوم: ۷

با ضرایبی که مطرح شد مجموع نمرات این دانش آموز می شود ۹۳ و سپس با تقسیم بر ۸ نمره سالانه ۱۱ را در مقطع دیپلم و دوازدهم کسب می‌کند.

🔸شرایط قبولی پایه دوازدهم:

۱- نمره سالانه ۱۰ به بالا 

۲- نمره نهایی ۷ به بالا 

🔹دانش آموز برای ۲ درس نهایی و ۲ درس غیر نهایی مجاز به استفاده از " تک ماده " برای قبولی می باشد ؛ درصورت اینکه نمره سالانه بین ۷ تا ۱۰ باشد.

توجه توجه 👇👇

تک ماده یعنی این که میانگین نمرات سالانه ات بین 7تا 10 باشه، ولی فارغ التحصیل می شوی.

در واقع دیگه نیاز به دادن امتحان در این درس را در شهریور نداری.

قانون تک ماده فقط برای دوتا درس نهایی هست.

برای بقیه درسها حتما باید خودت نمره برگه ات بالای 7 و میانگین نمراتت بالای 10 بشود.

🔹 شیوه محاسبه نمره سالانه و شرایط قبولی در پایه دوازدهم: نمره مستمر نوبت اول × ۱ نمره پایانی ...

خب این دقیق ترِ همون چیزیه که من گفتم