2777
2789
عنوان

امتحان نهایی یه لحظه بیاین

295 بازدید | 46 پست

سلام میگم اگه ترم دوم امتحان مون زیر ۷ بشم بعد میره برای شهریور اونوقت نمیتونیم کنکور بدیم؟ اون نمره چه جوری تو معدل حساب میشه ؟ 

نه لزوما.بستگی به نمره مستمرت داره اگه بالای ۱۰ باشه راحت پاس میشی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مستمرم بالای ۱۰ میشه ولی میگن اگه ترم دوم پایین ۷ باشه میره خرداد 

نه عزیزم پاسی اینجوری

تازه با وجود مستمر اگه بازم زیر ۷ میشدی میتونستی تک ماده کنی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه عزیزم پاسی اینجوری تازه با وجود مستمر اگه بازم زیر ۷ میشدی میتونستی تک ماده کنی

من زبانو مستمر ترم۱ شدم۱۶ برگرو۷

ترم دو مستمر۱۵ نهایی رو ۵ بنظرت میتوتم تک ماده بزنم و معدلمم خوبه تقریبا

نه عزیزم پاسی اینجوری تازه با وجود مستمر اگه بازم زیر ۷ میشدی میتونستی تک ماده کنی

مطمئنی آخه من امتحان تاریخ رو کم میشم مثلا اگه ترم دوم برگه ۵ بشم  ولی میانگین نمره سالیانه ۱۵ هست قبولم میشه تک ماده زد ؟ آخه اینجا گفتن نمیشه باید برگه ترم دوم بالا ۷ باشه 

من زبانو مستمر ترم۱ شدم۱۶ برگرو۷ ترم دو مستمر۱۵ نهایی رو ۵ بنظرت میتوتم تک ماده بزنم و معدلمم خوبه ...

تا جایی که من میدونم فکر کنم احتیاجی به تک ماده هم نباشه و همین طوری هم پاس بشی