2777
2789
عنوان

امتحان نهایی یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 46 پست
پس ترم دوم ۵ بشه برگم ولی نمرات سالیانه ۱۵ قبولم ؟

بله

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین جا بگو عزیزم تروخدا میشه بگی اگه نره برگه نهایی ۵ بشم ولی میانگین نمرات سالیانه ۱۵ باشه قبولم ؟

من خودم زبان ترم اول شدم ۷ تو برگه مسترم اولم شدم۱۶

حالا مستمر ترم دومو اگه۱۵بدع حتی اگه ۵ شم میتونم تک ماده بزنم

چون معدلم و نمره سالانم خوبه

اگه نخایم تک ماده استفاده کنیم چی؟من عمدا خراب کردم که بیفتم شهریور نمره ام خوب تر بشه

چرا نزنی تک ماده قبول خرداد شو ک تموم ش

ولی اگ نخای تک ماده باید بری با مامانت مدرسع درخاست کتبی بدی ک تک ماده نمیخای اونوق شهریور میدی

من خودم زبانمون ترم۱ قبول شدم ولی ترم دو مستمر ۱۵ میده خدم۵ شم تک ماده میزنم

من خودم زبان ترم اول شدم ۷ تو برگه مسترم اولم شدم۱۶ حالا مستمر ترم دومو اگه۱۵بدع حتی اگه ۵ شم میتون ...

آره ولی خب اینجا میگفتن با وجود اینکه نمره سالیانه بالاس ولی چون برگه زیر ۷ شدی میوفته شهریور . احساس میکنم اونی که مدیرمون هم فرستاده اینجوریه ولی هر چی میخونم درست نمیفهمم اگه شهریور بیوفتم بد بخت میشم استرس گرفتم بد جور

عه آخه اینجا میگفتن ترم دوم زیر ۷ بشه قبول نیستی باید شهریور بدی خیلی استرس گرفتم 

و اینکه ب عنوان مثال من همین امتحان جامعه و تاریخو بین ۷تا۹ میشم نهایی رو

اما چون مستمر و ترم یکم ۱۹ و بیست هست بدوت تک ماده قبولم

چرا نزنی تک ماده قبول خرداد شو ک تموم ش ولی اگ نخای تک ماده باید بری با مامانت مدرسع درخاست کتبی بد ...

اخه من برا اپلای باید نمرات سالیانه ام خوب باشن امروزم میتونستم پاس شم ولی نمره سالیانه خوب نمیشد از اون نمره ای که دانشگاه میخواد کمتر میشد برا همون

فقط من اگه یه درسیو‌ مثلا ۹.۵ بگیرم اینم نمیشه درخواست بدم که بیفتم؟

و اینکه ب عنوان مثال من همین امتحان جامعه و تاریخو بین ۷تا۹ میشم نهایی رو اما چون مستمر و ترم یکم ۱ ...

خدا کنه همینی که تو میگی باشه چون اینجا خیلی گفتن نمره ترم دوم زیر ۷ باشه شهریور باید بری 

آره ولی خب اینجا میگفتن با وجود اینکه نمره سالیانه بالاس ولی چون برگه زیر ۷ شدی میوفته شهریور . احسا ...

ببین دو راه هست

یا باید نهایی رو ۷شیم برگرو با مستمر بالا بدون تک ماده قبولیم

یا مستمر و معدل بالاس برگه زیر۷ با تک ماده

حالا شرایط شما ک نمیخای تک ماده بزنی

شهریور امتحان بده همین