2777
2789

خواهر شوهر من چن بار تو دعواهاش با شوهرم جلو خودم اسممو آورده و فحشای بد داده بهم البته تازگیا

حتی ازم معذرتم نخواسته اصن محلمم نمیده

من دیگ نمیخوام باهاش حرف بزنم

بعد امروز مادرشوهرم گف بریم اونجا رفتیم من با دخترش حرف نزدم شوهرم باهام دعوا کرد تا جایی ک محکم زد تو صورتم

الانم پشیمون شده اومده موس موس کردن شوهرم

شما بودید چیکار میکردید

همین الان که پشیمون شده باهاش اتمام حجت کن که من دیگه بد خواهرت حرف نمیزنم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باخواهرشوهرم قطع رابطه میکردم تاابد به شوهرمم درس درست و حسابی میدادم که آخریت بارش باشه دست روی من بلند میکنه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

جرررش میدم هر کی فحش ناموسی ک لایق خودشه ب من بگه شوهرمم اگه از اون طرفداری کنه ک دیگه خونش حلاله...

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️