2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیایین راجب تخمکگذاری سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 46 پست
پریودت چن روزس

۳۱

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما ۴ماه از قبل از تخمک گذاری درد داشتم وهمه علائم حتی تهوع تا روز پریودی اما ماه پیش اومدم ...

پرگناکر چی خوردین اورجینال یا کانسپشن؟ من خیلی مولتی ویتامین میخورم ولی تاثیری نداره

بعداز ناهار زود میخورم قبل وبعدش نوشابه دوغ شیر آبغوره چایی نمیخورم

من الان چندماهه نوشابه وچیزای مضر نمی‌خورم من خیلی این چیزا رو خوردم جواب نمیده خسته شدم دیگه 🙁🙁 اینوفولیک خوردم پرگناکر خوردم کانسپشن رو بعد پریناتال خوردم هیچی فایده نداره

یعنی چند ماهه بیشتر علائمرو دارم میگم این ماه دیگه حتما باردارم روز موعدشدیدا تو ذوقم میخوره

من دیگه نمیخوام به روز موعد فمر کنم

واقعا تصمیم گرفتم

اگه خدا خواست میشم

نخواست هم حتما خیرم بوده

همچنان دلدرد دارید؟

اره عزیزم نمی‌دونم بخاطر اینه که رابطه ها یک شب درمیانه ممکنه اذیتم می‌کنه که دل‌درد میشم یا یه مشکلی هست که این دکترا نمی‌فهمن چون چندتا دکترم رفتم من فک میکردم عفونته ولی نبود رفتم معاینه گفت عفونت نداری 

اره عزیزم نمی‌دونم بخاطر اینه که رابطه ها یک شب درمیانه ممکنه اذیتم می‌کنه که دل‌درد میشم یا یه مشکل ...

میگن چون جلوگیری طبیعی داشتین لوله ها بسته شدن

الان که جلوگیری ندارید داره لوله ها باز میشه بدن عکس العمل نشون میده

از طرفی هم هورمون ها تغییر میکنه وقتی جلوگیری نیست