سلام خانم ها وقتتون بخیر خانما من بیست و دوم پریود شدم وداخل اپلیکیشن زده بود که چهارشنبه و پنج شنبه یعنی چهارم وپنجم احتمال تخمکگذاریه من از همون سوم دل درد داشتم میگرفت ول میکرد و هرروز تقریبا همینطور دل درد داشتم یعنی دائم نبود میگرفت ول میکرد الان دل دردام شدید تر شده کمرمم درد میکنه و ترشحات شبیه تخمکگذاری هم دارم اما دل دردام شبیه پریودیه من این ماه قرص تیروئید مصرف کردم ممکنه بخاطر همین باشه یا تخمک گذاریه من اقدام برای بارداری هستم ولی الان کامل گیج شدم چون این دردها از زمان تخمک گذاری شروع شده هنوزم هست ترشحاتم هست یعنی برم دکتر یا ممکنه بخاطر قرص لووتیروکسین باشه کسی تجربه ای داره؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره عزیزم نمیدونم بخاطر اینه که رابطه ها یک شب درمیانه ممکنه اذیتم میکنه که دلدرد میشم یا یه مشکلی هست که این دکترا نمیفهمن چون چندتا دکترم رفتم من فک میکردم عفونته ولی نبود رفتم معاینه گفت عفونت نداری