2777
2789

موقعیتش پیش بیاد و خیانت نکنه برا بعضیا موقعیتش پیش نمیاد 

مثلا یه خانمی که از همسرش خوشگلتر و جذاب‌تر باشه و موقعیتش بهتر باشه دوسش داشته باشه و بهش زیادی نخ بده چند درصد احتمال داره مرده به خانمش خیانت نکنه و اون خانم رو نادیده بگیره 

اخلاق و تعهد جنسیت نداره.

بله،ممکمه مرد بااخلاق و متعهد پیدا بشه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگه ازدواجشون از اول برپایه عشق بوده باشه و این علاقه در طول زمان حفظ شده باشه، چرا ک ن

همه ک قرار نیس خیانت کار باشن

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا مامان من عاشقانه هم دوس دارن...

مامان من خیلی خوشگله البته 

چشاش سبز آبی و بلونده..

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یجوری میگی که انگار خیانت کنه یه چیز طبیعی و عادیه واسه مرد

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  
بابا مامان من عاشقانه هم دوس دارن... مامان من خیلی خوشگله البته  چشاش سبز آبی و بلونده..

مثلا یه نفر خیلی به بابات توجه کنه که هم جونتر هم خوشگلتر و جذاب‌تر از مامانت باشه ممکنه بابات دلش درگیر زنه بشه 

البته به نظر من برا همه امکان داره احتمالش کم و زیاده

عزیزم تو اين دور و زمونه هیچی از هیچکس بعید نیست حتی اون مردی که متعهد باشه خیلی باید محکم باشه که و ...

اره به نظر خودم خیلی باید محکم باشه آدم و با عقل و صبور که وا نده

واسه همه امکان داره. نر و ماده مایلن به جنس مخالف. خودداری سخته مخصوصا واسه مردها. فکر کن یه زن خوشگل لوند بیاد عشوه بریزه واسه مرد، اونم اخم کنه و بگه ای عفریته برو دنبال کارت. من زن دارم  به جان خودم احتمالش یک به پونصد میلیارده!