2777
2789

میگم طلاقم بده میگ نههه خودت برو درخواست طلاق بدع توافقی تموم کنیم اگ مهریه اینا بخوای انقد بازیت بدم موهات سفید میکنم در راه دادگاه طلاقت نمیدم زجرت میدم. علت طلاقمم این مشروب میفروش ترامادول مینداز شبها نمباد خونه ولگردی میکن ب شدت عصبی . حامی خانواده ندارم. شغل خودمم مربی مهد هستم ی بچه کوچیک دارم باخودم میبرم . سوالم این چطوری ماشین از چنگش در بیارم اخ خودم خریدم منظورم این خودم پول دادم بهش ولی احمق شدم ب اسم من نزده الانم میگ تو خواب ببینی ماشین بدم بهت توخواب ببینی من مهریه بدم ب پلیس زنگ بزنم میفهمه من لو دادم میکش منو

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

فکنمشمادرخاست بدی چیزی بهت نمیدن.ولی اگر پول ملشین کارت به کارت کردی  میتونی ازش بگیریش

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکنمشمادرخاست بدی چیزی بهت نمیدن.ولی اگر پول ملشین کارت به کارت کردی  میتونی ازش بگیریش

بله از کارت من کارت ب کارت صاحب ماشین شد خب چجوری باید اینو پیگیری کنم

بله از کارت من کارت ب کارت صاحب ماشین شد خب چجوری باید اینو پیگیری کنم

از طریق دادگاه برو پیگیری کن ذقیق نمیدونم ولی چون از کارت شما رفته بحساب فروشنده صد درصد میتونی پسش بگیری

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

ازیه وکیل راهنمایی بگیر

از روسند ماشین عکس بگیر ومدارکشو بردار برو درخواست طلاق ومهریه بده وماشین وبه عنوان اموال معرفی کن توقیف بشه بعدمهرتو بزار اجرا یا ماشینو بخت میدن یا اینکه قسط بندی میکنن بالاخره یه جوری میگیری

از روسند ماشین عکس بگیر ومدارکشو بردار برو درخواست طلاق ومهریه بده وماشین وبه عنوان اموال معرفی کن ت ...

مدارک ماشین ازش گرفتن جریمه شده

خدا کمکت کنه عزیزم ان شاء الله به زودی بگیرنش یا به فرجی بشه

خب دوستان میگن من درخواست ندم چون هیچی نمیرس بهم خودشم ک میگ من طلاقت نمیدم پس چیکار کنم من الان

خب دوستان میگن من درخواست ندم چون هیچی نمیرس بهم خودشم ک میگ من طلاقت نمیدم پس چیکار کنم من الان

شمادرخواست بدی مهریه بهت میرسه 

فقط نفقه بهت تعلق نمیگیره)اگرم خونتو جداکنی و تمکین نکنی ناشزه حساب میشی(