چیکار کنم که وقتی سر ی موضوعی یکی میگه خوشبحالت عصبی نشم، مثلا در حدیه که دارم میمیرم طرف میگه خوشبحالت تو تنهایی نمیمیری، اصلا خیلی اعصابم خورد میشه از حرفش.
عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم واقعا ، اصلا هر کی بگه خوشبحالت دلم میخواد ی چیزی بگم بهش. مثلا اونروز یکی میگفت خوشبحالت تو شهرتون دکتر خوب هست میرید دکتر، بعد من کلی عصبی شدم که درد و مرض خوشبحالی داره،
یکی دیگه از عادات بد مشابه تعارف کردن ما ایرانیها....
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
جدی؟ من خوش به حالت رو زیاد به کار میبرم چون فکر میکنم شبه جمله واکنشی خوبیه که طرف بدونه موقعیتش خی ...
ببین مثلا من داشتم تو ۲۰ هفته سقط میکردم ی نفر گفت خوشبحالت که خواهرت پیشته خودش خواهرش اروپا رفته بود ی سالی میشد، یعنی بعد شش سال از ذهنم نرفته، انگار ی جورین که دوست دادن همیشه تو مشکل باشی و حتی ی نکته مثبت رو نمیتونن ببینن از ادم. دیگه واسه اتفاق های خوب که بماند