2777
2789

چه تو مجازی چه تو واقعیت بعضیا رو می بینم 

کلی دوست و رفیق باحال و پایه دارند شوهرای دست و دلباز با درآمد خوب خانواده ی پولدار و باکلاس .. دورهمی خانوادگی صمیمی ای دارند...از نظر عقیده خیلی راحت برخورد می‌کنند و درگیر افکار پوسیده نیستند..

مشکلاتشون هم خیلی پیش افتاده ست و اکثر همه ماها این مشکلا رو داریم...

چطوریه یکی به من بگه😐

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

دعا نویس🌹

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطراف من پره از این ادما. چون ذهنشون بازه. در مقابل تغییرات جامعه و زندگی مقاومت نمیکنن. مطالعه دارن و خودشناسی یاد گرفتن. به خودشون و خلق و خوشون مسلطن.فلسفه زتدگیشون بر پایه خوشی و دنیا دو روزه اس 

بنظرم اصالت دارن اینجور خانواده ها با فرهنگ و تحصیل کرده آن همشون 

نه والا  تحصیل کرده ای هم نیستند ولی خب..

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
پیشونی.... پیشونیشون سفیده

آفرین دقیقا همینه یه عده خوش شانسن خواسته هاشون میاد دم در خونشون اونوقت مثلا من برای همون خواسته ها باید کلی جون بکنم

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
به نظرم خانواده خیلی مهمه چه از نظر مالی چه فرهنگ  خانواده ادمو خیلی جلو میندازه

آره هر چی تو زندگیت پیش بیاد نصفش خانواده ست