2777
2789
عنوان

وام بانک ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 36 پست
واس ما ۱۰۰ تومن واس شما چنده

واسه ما کمه بابا.تا ۳۰ تومن ولی یک و خرده ای باید قسط بدیم.۱۲۰۰ یا۱۴۰۰ دقیق نمی دونم.شوهرم بیشتر سر درمیاره.

عاشق زندگی و همسرم😊امیدوارم به خدا.
ما کلا سی تومن نیاز داشتیم.سودشم فکر کنم ۲۴ درصد،سی و شیش ماهه هم باید تسویه شه.شوهرم نزدیک صد میلیو ...

ممنون از توضیح کاملت گلم. به خوشی استفاده کنین ان شاءالله 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر موجودی داشتین و چند ماه موند؟ با چه سودی دام میدن؟

همسرم  از۶ماه قبل حسابش گردش داشت مثلا یبار ۶۰میلیون یبار ۱۰۰میلیون بعد معدل گرفتن و گفتن گردش حساب داربن میخان واس اون بون ک اگ بدن

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چند تومن گذاشتی عزیزم؟ سودش چند درصده؟

قبل عید گرفتم رو 110 تومان 23سود گرفتن 24 ماهه بود با قسط 5/5

اول افتتاح کردم 35گذاشتم بعد یه ماه بازم اضافه کردم شد 70تومن ،200تومد(۲۰روز) گذاشتم تو حساب  هم امانت گرفتم از به نفر  که گردشم بره  بالا ، بعد دوماه میانگین گرفت گفت ۱۱۰میتوتی بگیری

البته ما هروی بیشتر میدادن می‌گرفتیم سودش مهم نبود چون می‌خواستیم ماشین بخریم 

شما هروی سپرده بزاری دوماه بعد عین سپرده رو بهتون میدن

همسرم  از۶ماه قبل حسابش گردش داشت مثلا یبار ۶۰میلیون یبار ۱۰۰میلیون بعد معدل گرفتن و گفتن گردش ...

متوجه شدم، ممنون عزیزم. سودش چقدره؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
 متوجه شدم، ممنون عزیزم. سودش چقدره؟

سودش ۲۵ ایناس با بازپرداخت ۴ساله ماهی ۳ میلیون اینا

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قبل عید گرفتم رو 110 تومان 23سود گرفتن 24 ماهه بود با قسط 5/5 اول افتتاح کردم 35گذاشتم بعد یه ماه ب ...

خیلی خیلی ممنونم گلم، خیلی خوب و کامل توضیح دادی. ان شاءالله به خوشی استفاده کنین

سودش ۲۵ ایناس با بازپرداخت ۴ساله ماهی ۳ میلیون اینا

قربونت عزیزم😘 مبارکتون باشه ان شاءالله