2821
2789
عنوان

ولخرجی های حرص درآر شوهرم

334 بازدید | 19 پست

میگه هر دو روز یه بار بریم رستوران 

یا با کسی میریم بیرون پول غذارو و خوراکی هارو اصرار میکنه خودش میده 

هر کی هر چقدر پول بخواد بهش میده دست پر میره خونه همه نمیگم دست خالی بریم ولی دلیلی نداره یه تومن بده پول خوراکی به خونه کسی که هی میریم 😐به خانواده منم اینجوریه یه جا با کسی خرید بریم اصرار میکنه اره فلان چیزو بردار من خوشم اومد 😠منم یه چیزی بخوام اول میگه نه بعدش پشیمون میشه پول اون چیزو چند برابر میده پول کابینت های خونه داداششو داد هر روز کافه رفتنمون حتمیه 😭😭

هی میگه بریم مسافرت 😭 

ولی به آینده هم فکر میکنه فک کنم پس انداز هم میکنه ولی به جای این کارا میتونست بیشتر پس انداز کنه و بیشتر موفق شیم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم خیلی حرص میخورم و دلم میسوزه اما چه کنم حرف گوش نمیده

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

خوب اگه وضع مالیتون توپه که لذت ببر

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

خوب اگه وضع مالیتون توپه که لذت ببر

توپ ک نه ولی درامدش بد نیست ولی چرا به آینده فکر نمیکنه ممکنه یه شرایطی پیش بیاد اصلا چند ماه درآمدی نداشته باشه مثل 

بهم میگه خسیسی تو  هر روز هم از دی.جی کالا وسایل چرت و پرت میخره اینو یادم رفت بگم 😭

شما خسیس نیستی ایشون ولخرجه .. از من میشنوی هی طلا بردار حداقل یه استفاده ایم برا خودت کرده باشی و هم پول کم بیاره برا خرید چرت و پرتا

چ خوب من دوس دارم اینجوری بریز بپاش گ کاش ما هر روز بزیم کافه شش سال ازدواج کردم آرزو کافه به دلم مونده رستوران هم ک سالی ی بار اونم تولدش. باشه خودم ببزم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
شما خسیس نیستی ایشون ولخرجه .. از من میشنوی هی طلا بردار حداقل یه استفاده ایم برا خودت کرده باشی و ه ...

همین کارو میکنم ولی با  کلی اصرار 😭😭مادرشوهرم میگه طلا بخر نتونه زیاد خرج کنه 

2825
2823
2791
2779
2792