2777
2789

برای دخترخالمه فقط میخوام نطرات رو بدونم.

دختره ۱۹سالشه پشت کنکوریه.رشته تجربی(امکان قبولی پزشکی و رشته های خوب نیست)

دوتا خواهرن بزرگه ازدواج کرده.باباش جایگاه خوبی داره...تقریبا خانواده سرشناسی هستن.

دختره قیافه و هیکل معمولی رو به بالا داره(قد۱۶۰)...اصلا تا حالا دوست پسر نداشته و با پسرا در حد دوست اجتماعی هم نبوده.

پسره ۲۴ سالشه.مهندس عمرانه.تو یه شرکت پیمانکاری مشغوله(تازه رفته سرکار ۱ماهه)...تک فرزنده...روستا زندکی میکنن خانوادش ولی پسره کلا تو شهر بزرگ شده(بیشتر خونه خالش بود)...خونه نداره...ماشین نداره....قیافه خوبی داره به دل میشینه قد و هیکل نسبتا خوب(قد ۱۷۲ تقریبا)کلا ژنتیکن قد بلند نیستن زیاد....پسره  با یه دختری دوست بود ک کات کردن(به گفته خودش ولی شایدم بیشتر بود و نگفته)پسر منطقیه 

و اینکه فامیل هم هستن بنظرتون چیه دوستان؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

سلام

یه کانال کیف و کفش و لباس هست تازه افتتاح شده معتبر هست

اگه دوست داشتید عضو بشید و بین دوستان و اشناهاتون پخشش کنید

https://eitaa.com/chgdhkh

پوشاک ستاره

به مناسبت افتتاحیه کانال دویست نفر اول که عضو بشن ارسال کارهاشون رایگان هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظر خودش مهمه نه ما

اون ک درسته.‌..منم به خودش نمیگم فقط خواستم نظر بقیه رو بدونم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من حس میکنم موقعیت خوبیه براش...اینجا رسمه ک دو تا ۳ سال نامزد می‌مونن....یعنی عقد‌‌....خب تو این تایم پسره میتونه ماشین بخره‌...خونه هم اوایل ازدواج اجاره کنن عیبی نداره.‌‌‌..کلا فکر میکنم موقعیت خوبیه ک از دست بده شاید پشیمون شه

پسر اپشن زیادی نداره اونم برای ازدواج سنتی و بدون علاقه ...

کارش هم در نظر باید بگیره که پیمانکاریه یا همیشه کار هست براش ...

بعضیابدون توجه به این موارد میتونن خوشبخت باشن

دوست من با اختلاف سنی زیاد با ی پسری ازدواج کرده

بدون خونه و ماشین 

سال اولم بچه اورد

اما خیلی خوشحاله

بستگی به ادم و معیارهاش هم داره

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...