2777
2789
عنوان

شما بودین این خاستگارو قبول میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 23 پست

عزیزم نظر خودش مهمه 

ولی چون مادرپدر پسره روستان مسلما باهم به تفاوت فرهنگی و اینا زیاد میخورن من همسرم تقریبا همینطوری بودن با این تفاوت که یه چیزایی رو بهم نگفته بودن یا برعکس گقته بودن من خودم راضیم و همسرمو خیلی دوست دارم ولی خب وقتی دختره تا بحال دوست پسر نداشته بنظرم اگه بتونه با یکی که مثل خودش پاک باشه ازدواج کنه بهتره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیزایی رو یادم رفت بگم....دختره ی چند وقتیه ک رو این پسر کراشه ولی به کسی نگفته و تو دلش بوده بعد خاستگاری بهم گفته...پسره هم خیلی وقته نثل اینکه خوشش میاد ولی بخاطر شرایطش پا پیش نزاشته الانم دیده دختره خاستگاری داره می‌ترسه بدنش به یکی دیگه....

با خانواده از لحاط فرهنگی خیلی تفاوت نیست چون فامیلن....

پسره تو فامیل و محل خیلی قبولش دارن و بهش احترام میزارن....حتی یکی دونفر ب مامان من پیشنهاد دادن ک به فلانی بگین برا پسرش زن میخواد دختر ما هست

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

و اینکه دختره شرطش اینه به هیچ عنوان روستا نره برای زندکی پسره هم قبول کرده....البته بابای دختره تو شهر ی واحد آپارتمان داره ک ممکنه یچندسالی بده اینا برن توش

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من حس میکنم موقعیت خوبیه براش...اینجا رسمه ک دو تا ۳ سال نامزد می‌مونن....یعنی عقد‌‌....خب تو این تا ...

اخه چیش خوبه براش وقتی میگی باباش انقد سرشناس وخوبه و وضع مالیش عالیه پس زمین تاااسمون فرق دارن والا من ک شوهرم خونه وماشین داره خودمم ماشین دارم فقط میخایم خوردخوراکمون تامین کنیم توش موندیم خدا به داد اینا برسه من باشم میگم گوربابای کراش واینا اول اینکه دانشگاه رفتن و با دنیا عوض نمیکنم دانشگاهمو میرم این خودش ی اینده درخشانه بعدش میام برا ازدواج فکرامو میکنم اگه اقاهم مایله این چهارسال بره خودشو بسازه ببینم چند مرده حلاجه میتونه ماشین دار بشه وسیله بخره رهن خونه جور کنه اگ تونست باشع ازدواج کنیم اگ نتونست ک نه این اقا حتی باباش ی خونه توشهر نداره ی ماشین برا پسرش نخریده ک تا شهر راحت بره وبیاد وضع مالی عالی ازنظرمن یعنی طرف بتونه برا بچه هاش ماشین بخره و هرموقع کمک خواستن کمکشون کنه

اخه چیش خوبه براش وقتی میگی باباش انقد سرشناس وخوبه و وضع مالیش عالیه پس زمین تاااسمون فرق دارن والا ...

ببین بابای پسره وصع مالیش خوبه ولی هیج کمکی به پسره نمیکنه....گفته اگ توی محل میمونین خونه می‌سازم وگرنه من نمیتونم.....پسره رو چون میشناسم میگم خوبه....ی خواستگار دیگه بیاد موقعیت مالی خوب ولی ندونیم ک گدشتش چطور بوده و یا چ جور آدمیه جی؟پسره خواهر برادر نداره ک دو روز دیگه تو زندگیشون دخالت کنن....حقوقشم خوبه ماهی تقریبا ۱۵ تا ۲۰....ماشین هم با وام ازدواج میتونن بگیرن چون خانواده ها نمی‌خوان....پسره آروم و صبور خیلی هست.....من با هر دو شون نسبت فامیلی نزدیک دارم هر دو رو خوب میشناسم.....میگم یعنی بخاطر پول و سرمایه رد کنه شاید حیف باشه....دختره هم پدرش دانشگاه راه دور موافق نیست خودشم میگ در حدی نیستم اصلا چیز خوب قبول شم شایدم امسال اصلا نرفتم دانشگاه منتطر موندم....و اینکه پدر سخت گیر داره ممکنه یهو دانشگاه هم نزاره بره ک احتمالش خیلی کمه

از لحاظ مالی که زیاد تعرفی نداره ولی اخلاق چجوریه؟

اخلاق رو مطمئنم خوبه‌‌...چون نسبت فامیلی دارم با پسره هم....صبور...منطقی...آروم...اینجور بهت بگم از باباش ک ی مرده ۵۰ ساله خیلی بیشتر میفهمه و محترم تره