2777
2789
عنوان

عینکیا لطفا بیاین

75 بازدید | 12 پست

سلام به همگی 

نمره چشمتون چنده و چندسالتونه ....

نمره ی چشمتون ثابته یا مثل من همش میره بالا

الان چشم چبم 3 و راستم 2.5  هر دفعه میرم یه نیم درصد اضافه میشه  

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

سلام

واسه من ۲ و ۲و نیم فک کنم

ثابت شده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

یکیش چهار و هفتاد و پنج

اون یکی پنج

۲۲ سالمه از ۹ سالگی عینکی شدم با شماره چشم یک هی میره بالا ثابت نشده

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش چهار و هفتاد و پنج اون یکی پنج ۲۲ سالمه از ۹ سالگی عینکی شدم با شماره چشم یک هی میره بالا ثاب ...

منم شش ساله عینک میزنم 

ثابت نیست   من نزدیک بینم 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

منم شش ساله عینک میزنم  ثابت نیست    من نزدیک بینم

منم نزدیک بین

والا اسیر شدیم همیشه دکتر میگف ۲۰ سالگی بیا عمل کن ولی هنو ثابت نشده نمیشه😑

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

دکترتو عوض کن من از عمل میترسم    

چند تا رفتم 

ولی معاینه میکنند میگن عینک مناسبته ولی با عینک مثلا زیر نویس تلویزیون تاره برام 

یا حتی تابلو های راهنمایی تو سطح شهر 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
چند تا رفتم  ولی معاینه میکنند میگن عینک مناسبته ولی با عینک مثلا زیر نویس تلویزیون تاره برام& ...

وای خدا 

ببین من دخترخالم چهره کوری داره اون بده

دنبال زیرخاکیم ...👀👣