2777
2789
عنوان

شیاف گلیسیرین برای بچه ضرر داره؟

1327 بازدید | 14 پست

پسرم ۸ماهشه مدفوعش سفته تا شیاف براش نمیزارم نمیتونه راحت مدفوع کنه اذیت میشه مجبورم همبشه براش شیاف بزارم ضرر داره؟

روغن زیتون‌ روغن بادام وازلین اینا هم اثر نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرم ۸ ماهشه یبوست داشت بردمش دکتر دارو پیدرولاکس داد ک یه پودر تو اب حل میکنم میدم تو شیشه میخو ...

چندوقت پیدرولاکس دادی از دفه اول که دادی تاثیر داشت؟من یه بار پیدرولاکس دادم اثر نداشت

در ضمن خانم محترم ؛ چرا به بچه ۸ ماهه شیاف میزنی ؟؟ شیاف ک مناسب بچه ۸ ماهه نیست ؛ شیاف مقعدش خشک میکنه زخم میشه شقاق نوزادی میگیره چه قدر خوب شد تاپیکتونو دیدم از دارو هایی ک گفتم براش استفاده کن . خود درمانی هم نکن 

چندوقت پیدرولاکس دادی از دفه اول که دادی تاثیر داشت؟من یه بار پیدرولاکس دادم اثر نداشت

من دوساله دارم میدم.اما دائم نه. چندماه اول تقریبا یکروز درمیون یک قاشق مربا خوری پر میریختم تو اب گرم میداد بهش. الان ک بزرگترشده ی قاشق غذاخوری پر میریزم

parasoo1989@

عزیزم همیشه که نباید استفاده کنی باعث میشه اسفنگتر مقعد شل بشه ، زخم بشه شقاق بگیره ، شیاف برا استفاده موارد ضروریه نه همیشه ، شما باید علت یبوستو پیدا کنی اونو درمان کنی

در ضمن خانم محترم ؛ چرا به بچه ۸ ماهه شیاف میزنی ؟؟ شیاف ک مناسب بچه ۸ ماهه نیست ؛ شیاف مقعدش خشک می ...

این شیاف مخصوص نوزاده شیاف بزرگسال نمیزارم که!!

این شیاف مخصوص نوزاده شیاف بزرگسال نمیزارم که!!

نصف شیاف رو بزن یک کم تو دستت نگهدار که سرش نرم بشه استفاده کن براش ولی یکی دوبار .اگه شیر خودتو میخوره چیزایی ک شکم سفت میکنه نخور بعضی شیر خشک ها یبوست میارن.ببرش دکتر حتماااااااااااااا