2777
2789

دلم و خیلی وقته با کاراش میشکونه

دیشب حرفی بهم زد که دلم و شکست گفت دیکه طرفت نمیام برای عذرخواهی  امشب موقع خواب بهش گفتم رفتی دور گوشیم گفت من دور تو نمیام چه برسه به گوشیت.حجم گرفتی دلم دو برابر شد 

منم این دلنوشته رو نوشتم اخه شهر غریبم کسی  و ندارم درد و دل کنم باهاش 

باورت میشه خیلی وقته برام مهم نیست دورم نباشی!؟...
خیلی وقته که ازت بریدم خیلی وقته که نگاهت نمیکنم
خیلی وقته که اسمت از جان دلم بسنده  شده به  اسم و فامیلت
خیلی وقته گالریم خالی از عکسات هست
خیلی وقته که وقتی خوردم میکنی صدای شکستن قلبم بلند نیست چون خیلی وقته که از بس شکسته ریز ریز شده
خیلی وقته دلم بغل شبانت و نمیخواد 
خیلی وقته چشم به راه پیامات نمیشم 
خیلی وقته با عشق برات غذا نمیپزم با ترس برات میپزم
خیلی وقته دلم بوسیدنت و نمیخواد 
خیلی وقته حرمتی بینمون نمونده 
خیلی وقته که دیگه نمیتونم پشت و پناهم فرضت کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی هم هست حوصلش میکشه تا ته بخونه؟  به جاش بی محلی کن خودش میفهمه چی به چیه

یک روزه بی محلی کردم هیچ جوابی نداد... تنها دفاعم بی محلی بود که اینم دیگه جواب نمیده

نه اینو نفرستید ، عضو کانال تجربه های همسرداری بشید ببینید با کنترل زبون و چندتا حرکت اقتدار دهنده چقدر یه مرد تغییر میکنه !! یکم رو خودتون و زندگیتون کار کنید مردها هم از این جور پیاما اصلا خوششون نمیاد 

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

لینکو اگر باز نشد ،کپی کنید تو برنامه ایتا تو صفحه چت با خودتون یا ذخیره مطالب وارد کنید ابی میشه 

شما هم عشق و توجه و پول و هرخواسته دیگه ای رو میتونید بدست بیارید ولی چندتا نکته ریز داره که خانما بهش اشاره کردن این پیشنهاد من ب همه کاربرهاست ، چون نتیجه داده برای خودم ! و میدونم مشکل همشون قابل حله فقط درست زندگی کردن و رفتار با مرد رو باید یاد بگیریم 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یک روزه بی محلی کردم هیچ جوابی نداد... تنها دفاعم بی محلی بود که اینم دیگه جواب نمیده

بی محلی و قهر جواب نمیده منی ک این حرکتو بارها امتحان کردم میگم، این حرکت جزو حرکاتی هست که مرد اقتدارش شکسته میشه و زن با این کار اونو بی ارزش میکنه تو خونه ، راه حلش قهر نکردن و رفتن به بغل همسر هست ، اینطوری شوهر خودش رو پناهگاه همسرش میبینه،، بعد از این حرکت محبت دوطرف به هم اضافه میشه و ناراحتی های چند روزه پیش نمیاد !! امتحان کنید 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !