2777
2789
عنوان

سریال کره‌ ای معرفی کنیننن

131 بازدید | 18 پست

سریال کره ای دلم تنگ شده و وزش باد زمستانی یا پسر بی گناه دیدین؟ 

سریالی مشابه به حال و هوا این سریال‌ها می دونین ک معرفی کنین؟ 

^_^🐾🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه سریال شروع کردم ژاپنی هست البته 

آلیسر در مرز 

اگه درست نوشته باشم 

۹ قسمت امشب دیدم سه قسمت اول مالی نبود ولی جالب شده الان 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

والا یه سریال شروع کردم ژاپنی هست البته  آلیسر در مرز  اگه درست نوشته باشم  ۹ قسمت ...

ممنون تو خط ژاپنی نیستم

عشق کره ام 

مامان خوب بد هم در حال پخشه فیلمش قشنگه

^_^🐾🌈
این سریال رو ندیدم  ولی ما همه مرده ایم ، اسکویید گیم‌  ۲۱ و ۲۵ ساله ، گابلین  قاش ...

خیلی ممنون 21 و 25 می گن غمگینه آخر سر نمی رسن بهم

چون اسپویل شده حسش نیس بشینم ببینم 

^_^🐾🌈
ممنون تو خط ژاپنی نیستم عشق کره ام  مامان خوب بد هم در حال پخشه فیلمش قشنگه

منم کره ای میبینم 

امشب اینو دانلود کردم دیگه اولش نفهمیدم ژاپنی هست بعد دیگه دیدم گفتم ولش 😅

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پسر بی گناه منظورت همونیه که سونگ جونگ کی بازی کرده؟ تمش انتقامیه که

اره همونه خانوادگیه اما

دلم برات تنگ شده هم تمش انتقام 

دلم برای نقش دومش کباب شد

^_^🐾🌈