من دو ساله پشت کنکورم و امسال هم کاملا امیدی ندارم و ترمیم معدلام رو هیچی نمیخونم من از بچگی توی خونواده ای بزرگشدم ک همیشه دعوا بوده و جنگ راه مینداختن و هر چند روز مامانم رو خودش نفت میریزه بخاطر دعوا با پدرم و تهدید به خودکشی میکنه حتی یبار روی منو خودش انداخت روی مدرسه ادامش تو کامنت میگم
روی مدرسه خیلی حساسن دچار افسردگی حاد بودم و هستم متاسفانه خیلی شرایط زندگیمون بده از نظر مالی از نظر درک هم هیچی من از بچگی خیلی آسیب دیدم بخاطر دعواها و همیشه مامانم از هرجا عصبی بشه سر من خالی میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نفت میریزه حتی یبار روی منو خودش انداخت روی مدرسه خیلی حساسن دچار افسردگی حاد بودم و هستم متاسفانه خیلی شرایط زندگیمون بده از نظر مالی از نظر درک هم هیچی من از بچگی خیلی آسیب دیدم بخاطر دعواها و همیشه مامانم از هرجا عصبی بشه سر من خالی میکنه حتی بعضی اوقات اینقد تو سر بابام میخونه ک اونم کتکم زد همین پارسال با۲۰سال سن اصلا اجازه رفتن به روانپزشک نمیدن چون هر وقت بهشون گفتم میگن ما هم افسرده ایم دکتر بری دیوونه میشی
تورو خدا نزار اینطور بشه من آرزو دارم حالم خوب باشه من قبلا پر از مهربانی بودم پر از حس زندگی چون بچه تر بودم الان خیلی بد شدم خیلی حس زندگی ندارم میخوام خودمو نجات بدم نمیخوام دیوونه بشم
اصلا قانع نمیشم باور کن چندین بار مطرح کردم اصلا فایده نداره هر وقت میگم مامانم میگه من خودم روانی تر هستم با آرامش سعی میکنم راضیش کنم خودش بره دعوا میکنه قبول نمیکنه