2777
2789
عنوان

بچها یه لحظه میاین لطفاااا

72 بازدید | 6 پست

سلام ممنونم که وقت گذاشتین اومدین 

میخواستم بدونم اعدادی که نمایشگر یخچالمون داره نشون میده نرماله آیا ؟ 

مثه همیشه نیس در واقع 

میخواستم ببینم چجوریه ؟ مشکلی پیش میاد؟ 

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
چه عددی رو نشون میده؟ عکس بذار بت بگم

۱۶ 

منفی ۱۷ 

ببخشید عکس نمیاد 

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶  منفی ۱۷  ببخشید عکس نمیاد

بستگی ب محل زندگیتون هم داره ،اگه هوا خیلی گرمه فریزر منفی ۱۸ باشه خوبه،اگر زیاد گرم نیست همین منفی ۱۶ هم اوکیه.

یخچال معمولی هم دو یا سه درجه باشه دماش نرماله

غرور گناه مورد علاقه ی منه!
بستگی ب محل زندگیتون هم داره ،اگه هوا خیلی گرمه فریزر منفی ۱۸ باشه خوبه،اگر زیاد گرم نیست همین منفی ...

ببینید دمای فریزر همیشه بین ۱۴ و ۱۵ متغیر بود دیگه نهااایتا میشد ۱۵ 

یخچال هم ۱۲ و ۱۳ بود اکثرا 

الان رفته بالاتر 

بله دمای خونه گرمه 

ببینید دمای فریزر همیشه بین ۱۴ و ۱۵ متغیر بوآ دیگه نهااایتا میشد ۱۵  یخچال هم ۱۲ و ۱۳ بود اکثر ...

یخچال دماش خیلی زیاده،بین ۲ تا ۵ باید باشه.

و ببین برند یخچال و اینا همه خیلی مهمه کاش دفترچه و راهنمای گوگل رو بخونی ک بدونی تو چ دمایی ب یخچال فشار نمیاد،

چیزی ک من میدونستم این بود❤️

غرور گناه مورد علاقه ی منه!
یخچال دماش خیلی زیاده،بین ۲ تا ۵ باید باشه. و ببین برند یخچال و اینا همه خیلی مهمه کاش دفترچه و راه ...

متاسفانه از گوگل چیزی نتونستم پیدا کنم 

بازم ممنونم از راهنمایی تون