2777
2789
عنوان

ضررهای جلوگیری بارداری

1399 بازدید | 137 پست

سلام دوستان شبتون بخیر من 23 سالمه و همسرم 33 سال ما سال 97 ازدواج کردیم و تاالان روش جلوگیریمون بصورت طبیعی بوده تاالان فعلا هم قصد بچه دار شدن نداریم ولی یکم از حرفای بقیه میترسم که میگن اگه خیلی ادامه پیداکنه دیگه باردار نمیشی و این حرفا کسی تجربه جلوگیری طولانی مدت رو داشته؟ اتفاقی میافته؟ تاالان به ذهنم نرسیده از دکتر بپرسم. 

بله دقیقا منو همسرم سال ۹۳ازدواج کردیم همش دروبریام گفتم هنوز مستاجری بچه نیار بابام گفت زوده خودت بچه ای بزار شوهرت کارش جفت وجوربشه بعد الان ۳۱سالم و همچنان در انتطار یدونه فقط یدونه بچه ماه بعدمیریم ای وی اف😔😔😔😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب قطعی نیست که بنظرم نترس آمادگی بدن مهمه 

البته جلوگیری طولانی برای بعضی‌ها ممکنه باعث شه بارداری با تأخیر انجام شه اما شما خب ۵ ساله طبیعی انجام میدی یعنی دارو ام استفاده نمیکنی بنظرم برای شما خطرناک نباشه بازم از دکتر بپرس خیلی خوبه ها ۵ سال بدون خطا 😅

به دنبال وارستگی 

من ۵ سال جلوگیری طبیعی داشتم الانم یه سال و سه ماهه اقدامم

بدن شوهرم ضعیفه فردا میریم دکتر

شما هم خودت هم همسرت زیر نظر پزشک باشید و مطمئن باشید که سالمید و هر وقت خواستید بچه دار میشید بعد جلوگیری کنید 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بله دقیقا منو همسرم سال ۹۳ازدواج کردیم همش دروبریام گفتم هنوز مستاجری بچه نیار بابام گفت زوده خودت ب ...

انشالله به زودی خدا بهتون یدونه خوشگلشو بده❤️

استارتر عزیز بهتره بری چکاپ اولیه را انجام بدی اونم یه مرکز معتبر هم خودت هم همسرت وگرنه با وعده و وعید اینجا که آره میشه یا نمیشه فقط خودت هز زندگی عقب می افتی خوددانی

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
ربطی نداره عزیزم. تنها ربطش به بالا رفتن سنه که خب شما هنوز سنس ندارید که نگران این موضوع باشید!&nbs ...

آخه من 18 سالم که ازدواج کردم خودم بچه بودم چه برسه بچه داربشم البته الانم همین نظرو دارم ولی به هرحال آدم یکم میترسه🤣

نه خب قطعی نیست که بنظرم نترس آمادگی بدن مهمه  البته جلوگیری طولانی برای بعضی‌ها ممکنه باعث شه ...

🤣🤣🤣باورتون نمیشه بخاطر اینکه من همسرم اصلا علاقه ایی به بچه دارشدن نداره خودش بیشتر از من حواسش جمع همه ازاین همه دقت تعجب میکنن

انشالله به زودی خدا بهتون یدونه خوشگلشو بده❤️

فداتشم عزیزم از من میشنوی تحت نظر دکتر جلوگیری کن خیالت راحت باشه ک هیچکدومتون مشکل ندارین من بعد۴سال زندگی فهمیدم مشکل از شوهرم و همچنان درحال درمان و بچه دارشدنیم اولین مشکلشم این بود ک خیلی ببخشید موقع رابطه منی نداشت ب مرور ک گذشت دیدم کلا زود انزالی داره رفتیم دکتر گفت این از بچگی مشکل داشته نباید سرخود جلوگیری میکردین الانم طبیعی بچه دارنمیشیم حتی رابطه هامونم با قرص و داروعه نخوره نمیتونه کاری کنه 😔😔😔😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون