2777
2789
عنوان

گریه به خاطر منت ها بقیه🩸

454 بازدید | 24 پست

تقریبا از زمانی که فهمیدم باردارم بعد چند روز به خونریزی افتادم و فهمیدم هماتومه دکترم استراحت مطلق داد و اینکه نباید کاری انجام میدادم

از هیچ کس توقع نداشتم بیاد کارامو انجام بده حتی آبجیام

ولی خواهر بزرگترم هر وعده برام غذا میپخت و بهم میرسید آبجی دیگمم همینطور دختر داییم که میشه جاریم اونم طفلکی بهم هرروز سر میزد با اینکه اصلا توقعی در صورتی که دو تا ابجی دارم ازش نداشتم ولی خدا خیرش بده

تا اینجای داستان خیلی خوشحالم که خدا همچین آدمایی سرراهم قرار داده

ولی یه چیز دیگم هست..

نمیدونم چرا دوست دارم من بیشتر بدرد کسی بخورم تا بقیه برام کاری انجام بدن که میدونم آخرش منت میزارن سرم

بخدا من از هیچکس توقعی نداشتم و الانم کلی ازشون تشکر میکنم روی حرفم با آبجیام نیست ..

ولی دلم میشکنه از اینکه نمیتونم کاری انجام بدم و اگه میان برام زحمت میکشن بعد سرم منت میزارن

خیللی سخته خیلی کاش هیچ کس اینطور شرایطی براش پیش نیاد

اینقد ناراحت میشم میشنوم میگن ما بدرت میخوریم و فلان که اشکم در میاد
خدا به همه سلامتی بده و کسیو محتاج کسی نکنه
ببخشید دلم پر بود زیاد شد❤️

گاهی واسه جبران هدیه های کوچولویی بهشون بده که قلب خودت آروم بشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

عزززیزممممم الهیییییی... مث مامان من شدی، وقتی سر من باردار بود🥺 قلبم اکلیلی شددددد♥️ ببین الان بخاطر شرایطت حساس و زودرنج شدی، وگرنه جمله‌ی‌ به درد هم خوردن ک مفهوم بدی نمیده! اصلنننن منظورشون منت نبوده گلم. منظورشون اینه باید قدر همو بدونیم چون ما آدمیزادیمو همیشه محتاج همدیگه میشیم. ایشالله نی‌نی‌تو ک بغل کنی هممممه چی یادت میره. ولی مطمئن باش منت سرت نمی‌زارن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۹ماه خابیدم اونم با چه زجری هیچکس نبود و.......،بعدهم این داستان‌ها دلم خوش بود به ان مع العسر یسرا،اماااااا الان بخاک سیاه نشستیم آبرووزندگیمون نابود شد، همش میگم کاش نمیخابیدم وبچه ای نبود که پاسوز ما بشه، اگه زمان برگرده عقب بااینکه عاااااااشق بچمم اما بلند میشم میدوءام که سقط شه😭😭😭😭دعام کنید اگه یه چیزایی درست نشه مجبورم خودمو بچه مو خلاص کنم، نمیتونم رهاش کنم وخودم برم نمیتونممممم

..........
عزیزم من ۹ماه خابیدم اونم با چه زجری هیچکس نبود و.......،بعدهم این داستان‌ها دلم خوش بود به ان مع ال ...

عاخ عزیزم. عیب نداره گلی‌. تو که نمیدونستی قراره بعد بدنیا آوردن بچت چی بشه‌. ایشالله مشکلت حل میشه و سختیات تموم. ولی دلت قرص باشه ک همممه‌ی بچه‌های خوب و آدمای موفق و بزرگی ک واقعا کلمه‌ی انسان برازنده شونه، از زندگیای سخت بیرون اومدن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛
عزززیزممممم الهیییییی... مث مامان من شدی، وقتی سر من باردار بود🥺 قلبم اکلیلی شددددد♥️ ببین الان بخا ...

چون بغضی بودم و ترکید و کلی سرم درد میکنه تاپیکو زدم

بعضی حرفا رو نزدم که نمک نشناس نشم وگرنه سنگینه بعضی حرفا گفتن نداره ..

عزیزم من ۹ماه خابیدم اونم با چه زجری هیچکس نبود و.......،بعدهم این داستان‌ها دلم خوش بود به ان مع ال ...

هر چیم که بشه بازم خدایی هست اینطوری نگو 😭

چرا باید خودتونو خلاص کنی 

آخههههههه

من الان کم سرم درد میکرد این حرف شمارو هم دیدم

بی خیال عزیزم برو بخاب، من هر لحظه خدا رو التماس میکنم وامیدوارم ورق برگرده، دعامون کن

این کفرگفتنا عاقبت خوبی نداره والا من تاپیکایی که ازشما دیدم به لرزه افتادم 

از خودم فراموش کردم🤦🏻‍♀️

چه حساسی 

بابا سخت نگیر 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

اسمش رو منت نزار صرفا فکر کن دارن یادآوری میکنن چون واقعا خیلی وقتا اینطوره 

میتونی براشون هدیه بخری و با لبخند تشکر کنی 

اگه از لحاظ مالی موقعیت خوبی دارین غذا از بیرون بگیرین 

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
چون بغضی بودم و ترکید و کلی سرم درد میکنه تاپیکو زدم بعضی حرفا رو نزدم که نمک نشناس نشم وگرنه سنگین ...

خدا بهت کمک کنه عزیزم نگران نباش هر آدمی ممکنه تو زندگیش تو همچین شرایطی گیر بیفته چیز عادی هست خدا حفظشون کنه ولی اینکه منت میزارن ثوابش می‌ره اما شماهم بدل نگیر و خودت رو معذب نکن تشکر کن و بموقع جبران کن بگو این بخاطر  رحمتیه ک برام کشیدین ک دیگه منتی نباشه..من اگه باردار بشم کسی رو ندارم ازم مراقبت کنه مادرم ک خودش مریض شده خواهرامماینجا نیستن فقط خدا حواسش بهم باشه