2777
2789

من همیشه خدا توهم داشتم  😂😂😂 حتی یکبار حالت تهوع داشتم وایی پدرشوهرم و مادرشوهرم فکر میکردن باردارم میگفتن وایی دیدی آبرومون رفت فردا شکمت میاد بالا چجوری لباس عروس بپوشی🤧😂 

و خدایی که همین نزدیکیست ❤️

من رابطه کامل نداشتم

اما بیبی چک میذاشتم یکم عقب میوفتاد😁😆

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من هیچ وقت توهم بارداری نداشتم . یک سال عقد بودم حتی یکبارم رابطه نداشتیم

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم نداشتم دوربریام داشتن😐

ی بار نمیدونم چرا تپش قلب گرفته بودم خونه دایی همسرم بودیم گفتم یکم دراز بکشم ببینم درست میشه بعد اومدم پذیرایی دایی همسرم برگشت گفت نکنه حامله ای 

من که مجرد هستم 

از الان ترس بارداری ناخواسته دارم 

چه برسه متاهلا 

چون زیادی پاستوریزم 

میترسم دوران عقد و ازدواج ناخواسته اتفاقی بیافته 

در صورتی ک میخوام برای بچه دار شدن همه شرایط اقتصادی ، روانی ، عاطفی و ... فراهم باشه 

همه عقدی ها گفتن رابطه کامل نداشتن ، یعنی چی اخه 

یه جوری غیرمستقیم بگید رابطتتون چه جوری بوده که باردار نشدیی هیچ کدومتون 

چون ۴ نفر گفتن رابطه ‌کامل نداشتن باردار هم نشدن خوب یه کوچولو اشاره کنیدبه من بی تجربه پاستوریزه  در حین رابطه جزئی باردار نشیم ؟؟.

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

کاری نمیکردم که نگران باشم ولی چون ما همیشه کنار هم بودیم و مسافرت هم میرفتیم و سالها برای هم صبر کرده بودیم برای هیچکس قابل باور نبود 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خاطره عقدم که یک ماه عقد بودیم کلا وزرای اولین بار رفتم خونشون برگشتم زن برادرم اونقد برادرم تیز کرد که چرا رفته مونده بی غیرتی فردا حرف درميارن وپرت وپرت کرد واونم کتک مفصلی بهم زد جوری که یک هفته باکمک این واون بلند میشدم خابیده غذا میخوردم، وای که چقد سخت بود، نزاشتم خانواده شوهرم بفهمن وگفتم از پله پرت شدم