2777
2789

من اصلیه رو گفتم بهش ،ولی چند تا خورده چیزو نگفتم ،بنظرتون چیکار کنم ،بعدا نفهمه ترکم کنه،حس عذاب وجدان دارم و واقعا هم گفتنش درست نیست 

من واسه این آدم عوض شدم ،شدم یکی دیگه

لعنت به گذشته

زندگی‌رانفسی‌ارزش‌غم‌خوردن‌نیست. . !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درکل میگم گذشته ای که به آینده وصل نیست به طرفین بعد ازدواج ربط نداره گفتنشم فایده ای نداره

منم همین عقیده رو دارم ،کاش اونم اینجوری بود

چقدر حرفت ب دل نشست ،عزیز ب نظرت بعدا بفهمه چی؟

نمیفهمه وقطعا اگه بفهمه غرورش اجازه برخورد باشمارو نمیده

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
نمیفهمه وقطعا اگه بفهمه غرورش اجازه برخورد باشمارو نمیده

امیدوارم میترسم ترکم کنه،نه بخاطر اینکه کاری کرده باشماا فقط ب خاطر اینکه پرسیده و نگفتم بهش

نه نگفتم چون چیز خیلی مهمی نبود 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹