2777
2789
عنوان

شما جای من باشین بهش پیام میدین دلتونو خالی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 44 پست

نشدە تا حالا هرکی پدر مادر غریبە هرکی  وقتی به خودت بلانسبت محل سگ نمیزارن چقد سختە از هزار تا فحش و بی اعتنایی بدترە

چقد میسوزی دلت میخوای بترکی از حرص ولی اونا محل هیچی بهت نمیزارن 

همیشە بی محلی بهترە

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا جان میخوام صدسال سیاە نفهمە برات مهم نیست کیون لقش اون در حدی نیست فهموندە بشە تو باید بفهمی کە ...

حس میکنم پیام بدم خودم خورد میشم و شایدم جولب نده پس بهتره فکر نکنم 

حس میکنم پیام بدم خودم خورد میشم و شایدم جولب نده پس بهتره فکر نکنم  

منم مجردی ازاین کرما داشتم دوس داشتم عین تو پیام بدم بخدا انڤد پشیمونم فقط بیخیالی بدترین تو دهنیە

قطعا خوردترم میشی ببین اون براش مهم نیس تو چی فکر میکنی عزیزم اگە براش مهم بود یە سراغ کوچیک ازت میگرفت اون از تو فراریە حالا مهمش کنی بهش پیام بدی کە میخوام بفهمی برام مهم نیستی؟؟؟ 

بزار هرجور دوس دارە فکر کنە اصن بزار فکر کنە اون واسە تو مهمە هنوزم داری بهش فکر میکنی 

ولی وقتی واقعا اینجوری نیست مگە تو مسئول فکر مردمی

تا بخوایم خودمونو بە یە مشت خرو نفهم ثابت کنیم عمرمون هدر رفتە

منم مجردی ازاین کرما داشتم دوس داشتم عین تو پیام بدم بخدا انڤد پشیمونم فقط بیخیالی بدترین تو دهنیە ...

دقیقا ولی غرور شکستم چی 💔🌚 میخام خدا هر بلایی سرم اورده سرش بیارع

میدونم ولی انتخاب اشتباە خودت بود درستە؟

آدمی کە دروغ میگە خیانت میکنە یاهر بدی ،، قطعا خوبی نمی بینە ولی دقیقا نوع بلاهارو همیشە نمیتونیم انتخاب کنیم

نشستنو انتظار کشیدن واسە تاوان اینجور آدما کاری خیلی بیهودەس

ما فقط میتونیم از گذشتە درس عبرت بگیریمو اینجور آدما رو محول کنیم بە خدا

میدونم ولی انتخاب اشتباە خودت بود درستە؟

آدمی کە دروغ میگە خیانت میکنە یاهر بدی ،، قطعا خوبی نمی بینە ولی دقیقا نوع بلاهارو همیشە نمیتونیم انتخاب کنیم

نشستنو انتظار کشیدن واسە تاوان اینجور آدما کاری خیلی بیهودەس

ما فقط میتونیم از گذشتە درس عبرت بگیریمو اینجور آدما رو محول کنیم بە خدا

میدونم ولی انتخاب اشتباە خودت بود درستە؟ آدمی کە دروغ میگە خیانت میکنە یاهر بدی ،، قطعا خوبی نمی بی ...

منم ولش کردم یروز تاوانشو میده مطمئنم اونموقع میفهمه چیکار کرده برمیگرده ولی اونموقع من دیگه نمیخامش

منم ولش کردم یروز تاوانشو میده مطمئنم اونموقع میفهمه چیکار کرده برمیگرده ولی اونموقع من دیگه نمیخامش

اصلا بە این چیزا فکر نکن قطعا دیگە نباید بخوایش

بە آدمای خوب خوب نە عالی بهترین و بهترین فرصتا تو زندگیت فکر کن و حتی با توجە بە تجربەی مجردیم کە داشتم جشن کوچیک بگیر واسە خودت کە یە شر از زندگیت دور شد یە سم یە بی لیاقت ........