2777
2789
عنوان

شما جای من باشین بهش پیام میدین دلتونو خالی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میهام همین کارو بکنم ولی میخام اونم مطلع باشه هیچی نیست 

به گوشش میرسه بالاخره ...شما راه خودتوبرو ..قطعا پیگیرت کیشه ..حتی اگه نشد یه روزی یه جایی میفهمه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دقیقا خیلی برام بد کرد ولیپیام معدرت خواهی نه یجوری باشع که بفهمه برام مهم نیس بود و نبودش

آقا جان میخوام صدسال سیاە نفهمە برات مهم نیست کیون لقش اون در حدی نیست فهموندە بشە تو باید بفهمی کە تا اینجاشم بخاطر یە آدم اشتباە خودتو کوچیک کردی تا اینجا بسە

جواب ابلهان خاموشیست جواب ندی می فهمە برات مهم نیست

هرچند باور کن اینم براش مهم نیست الکی توضیح ندە خودتو خراب نکن 

میتونم کس دیگه ای تو زندگیم بیارم؟

سعی کن بدبین نشی به همه آدمها این یعنی شکست درون خودت عذاب خواهی کشید در طول سالیان سال

به این فکر کن که از این‌به بعد با نگاهی عاقلانه تر به انسانها دل میبندی و رفتار میکنی

به گوشش میرسه بالاخره ...شما راه خودتوبرو ..قطعا پیگیرت کیشه ..حتی اگه نشد یه روزی یه جایی میفهمه

مبفهمه چیو از دست داده کسی که همه چیشو پاشرگذاش میفهمه هیچکی اندازه من دوسش نداره.🥲

نشدە تا حالا هرکی پدر مادر غریبە هرکی  وقتی به خودت بلانسبت محل سگ نمیزارن چقد سختە از هزار تا فحش و بی اعتنایی بدترە

چقد میسوزی دلت میخوای بترکی از حرص ولی اونا محل هیچی بهت نمیزارن 

همیشە بی محلی بهترە

مبفهمه چیو از دست داده کسی که همه چیشو پاشرگذاش میفهمه هیچکی اندازه من دوسش نداره.🥲

عزیزم غصه نخور ..امیدارم حال دلت خوب بشه ...🫂💜

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
سعی کن بدبین نشی به همه آدمها این یعنی شکست درون خودت عذاب خواهی کشید در طول سالیان سال به این فکر ...

عقل بهتر از قلبه :)البته اگه قلبی مونده باشه با عقل ادم پخته تر تصمبم میگیره 

مرسی خواهر.🙂🙂🥺🥺

عزیزی😘

عقل بهتر از قلبه :)البته اگه قلبی مونده باشه با عقل ادم پخته تر تصمبم میگیره 

فعلا در مرحله ای هستی که بهتره تلاش کنی خودت رو آروم کنی

بقیه اتفاقات خودش به موقع خودش اتفاق میافته

مهم این هستش تو بتونی از این مرحله درست عبور کنی تا بتونی اون موقعیت ها و اتفاقات رو به موقع درکشون کنی