2777
2789
عنوان

فقط بخاطر مامانم

205 بازدید | 12 پست

مامان من خیلی تو زندگی سختی  کشیده چندسالیه داره نفس راحت میکشه نمیخوام درد بشم رو‌ درداش نمیخوام پیش خالم که همش پز دامادشو میده مامانم سرشکسته بشه پیش عمه هام که همیشه بهش متلک میگن نمیخوام غرورش بشکنه نمیخوام مجبورم مجبورم همینجوری زندگی کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥲 دلم سوخت  ولی اخه نمیشه به خودت ظلم کنی اینطوری

مجبورم یه سری چیزا منو پایبند این زندگی کرده بعد طلاق. زندگی خوبی درانتظارم نیست اینجوری حفظ ظاهر میکنم ولی اونجوری   بیشتر داغون میشم

از هر دری بگی وارد شدم دیگه حالم از خودم بهم میخوره کم اوردم

اسی میدونه ک فهمیدی؟؟؟برین بهش برو شده الکی شکایت کن بیا بشین خونت مهریتو بزار اجرا هرروزم خونشو بکن شیشه ب اون هرزه هم  زنگ بزن  فحشش بده بگو احضاریه میاد دم خونت منتظر باش اما از خونت نرو  

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
اسی میدونه ک فهمیدی؟؟؟برین بهش برو شده الکی شکایت کن بیا بشین خونت مهریتو بزار اجرا هرروزم خونشو بکن ...

روزی که فهمیدم زنگ‌زدم به دختره خودمو خواهر وشهرم معرفی کردم دختره میدونست درحا قطع کرد زنگ‌زد به شوهرم  هردو درخال مکالمه بودن بعد زنگ زدم به وشوهرم بد بیراه گفتم منو برد خونه بیرون بودم به پام افتاد که هیچی نیست و تو اشتباه فکر میکنی و قسم وایه منم خر باور کردم یعنی چون دوسش داشتم ولی هر سری که به رخش میکشیدم پرو تر میشد هرس ی انگار دیگه براش مهم نبود الانم باور  نمیشه دیگه خسته شدم کم اوردم نه گوشیشو چک میکنم نه کاری به کارش دارم

روزی که فهمیدم زنگ‌زدم به دختره خودمو خواهر وشهرم معرفی کردم دختره میدونست درحا قطع کرد زنگ‌زد به شو ...

عزیز دلم فدات دلت خاک برسر همچین مردی خانوادش چجوری ادمین ب اونا بگو

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
عزیز دلم فدات دلت خاک برسر همچین مردی خانوادش چجوری ادمین ب اونا بگو

خانوادش ادمای بدی نیستن یعنی اهل متلک و چرت و پرت هستن ولی ادمای بد ذاتی نیستن مادرشوهرم بشنوه سکته میکنه خیلی اهل ابرو هستن خیلی همیشه بهش سفارش میکنه ولی فایده ای نداره زمانیکه خواستم از شجداشم با مدرک حسابی با مدرکی که هیچ کس منکرش نشه میرم پیش خوانوادش