2777
2789
عنوان

بیبی زدم صبح...

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 61 پست
ای جانممممم😍😍😍😍خدا حفظشون کنه برات منم قراره دوسالگی پسرم اقدام کنم برا دومی ، برام دعا کن😍😍😍 ...

منم قصدم همین بود 

ولی کار خدا بود غافلگیر شدم 🙊

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

مبارکه باشه ان شا الله به سلامتی بغلش کنی.برای منم دعا کن 

ممنونم مهربون 

الهی به هرچی ارزو داری برسی 🌺

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم🥺😍 ان شاءالله به خوبی و سلامتی دوران بارداریتو بگذرونی و کوچولوی نازنینتو بگیری تو بغلت&n ...

ممنونم 

چون که بشدت مهربون و خوش قلبی😍

بهترین ها سهم دلت و زندگیت جانم😘

الحمدالله خداروشکر  خدا خواسته بود بچم

مبارکه عزیزم بسلامتی و خوشی 😍

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
ویییییی🥰 خدا لوبیا تو دلش کاشته🙂 اخییی خیلی ذوق کردم😂

من برا پسرم رفتم سونو، دکتر گفت مورچه ست 🤣

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
منم قصدم همین بود  ولی کار خدا بود غافلگیر شدم 🙊

ای جان😍😍😍کاش خدا منم غافلگیر کنه

شوهرم راضی نمیشه تا ۳سالگی پسرمون😭 ولی راضیش میکنم😑

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
مبارکه عزیزم بسلامتی میشه عکس بیبی رو بفرستی دلم خواست یهو 

ممنونم مهربون 

میزنم نمیاد عکس

الهی شکر ان شالله دامن همه منتظرا سبز بشه🌱

الهی امین 

هزاران بار الهی امین

ممنونم  چون که بشدت مهربون و خوش قلبی😍 بهترین ها سهم دلت و زندگیت جانم😘

مبارکه واسه مادر شدن منم دعا کنید لطفا با این حال خوبت دعا کن که منم همین ماه بی بیم مثبت بشه آن شالله 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

مبارکت باشه عزیزم 

حالا که دلت شاده  یه دعا هم اگر دوست داشتی برا من بکن که منم دلم شاد بشه این سری بچه دار بشم....همون طعم شادی رو که الان داری منم بچشم، 5 ساله که دارم تلاش میکنم.. 😢  

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹

قصد داشتم مادر بشم بخاطر هشت سال رفتار شوهرم که نخواست و کتکم زد و رگ دستمو بریدم و الان قصد طلاق دا ...

الهی عزیزم🥺

چقدر اذیت شدی 

دلتو بسپر به خدا بزار خودش ارومت کنه 

حتما چیزای بهتره تو مسیر زندگیت قرار داره که به این روزا خواهی خندید 

برات خوشبختی و ارامش ارزو میکنم🌺