من پدرم فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوانه. عضو هیئت علمی هم بوده و الان بازنشست شده. با احترام به کسانی که این روش رو پیشنهاد میکنن، پدر من ۹۹ درصد مواقع مخالفش هست و همیشه میگه بیشتر جنبه درآمدزایی برای همکاران گرامی داره.
من پسرم بردم اينو بهت بگم پسر من خوب نشد با نوروفيدبك با كاردرماني كه بعدش انجام دادم بهتر شد وچقدر هم هزينه كردم وهنوز م كه هنود عدم توجه وتمركزداره فقط روانخواني خوب شد با اينكه يه سوال جا مي نداخت وسوال بعدش جواب ميداد اينا بهتر شد واي دائما دارم بهش مي گم بخون بخون درست واقعا سخت با اينطوري بچه ها صبر ايوب مي خواهد
من پدرم فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوانه. عضو هیئت علمی هم بوده و الان بازنشست شده. با احترام به کس ...
پدر شما روشي داره براي كمك به اين بچه ها من خودم حاضر نشدم به فرزندم دارو بدم هم خودم عذاب كشيدم هم بچه المهمين الان هم يه تاپيك در اين مورد زدم واي كسي نظري نداشت
پدر شما روشي داره براي كمك به اين بچه ها من خودم حاضر نشدم به فرزندم دارو بدم هم خودم عذاب كشيدم هم ...
عزیزم تیک حتما دارو درمانی میخواد ولی حتما پیش دکتری برو که داروی مناسب تجویز کنه. در ضمن رفتار و آموزش برخورد با بچه ها هم مهمه. یعنی دارو درمانی باید در کنار رفتار درمانی باشه.