2777
2789
عنوان

نوروفيدبک * کسی اطلاع داره ؟

6115 بازدید | 49 پست

اگر اطلاعی درباره نوروفيدبک دارید لطفا به من بگید 

عوارض داره ؟

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دکتر و چندین نفر شنید پول دور ریختنه و هنوزم به اثبات نرسیده

از چه دکتری 

برای درمان تیک عصبی می خوام

من از دکتر و چندین نفر شنید پول دور ریختنه و هنوزم به اثبات نرسیده

یعنی جدا از بی نتیجه بودن ممکنه عوارضی هم داشته باشه ؟

من پدرم فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوانه. عضو هیئت علمی هم بوده و الان بازنشست شده. با احترام به کسانی که این روش رو پیشنهاد میکنن، پدر من ۹۹ درصد مواقع مخالفش هست و همیشه میگه بیشتر جنبه درآمدزایی برای همکاران گرامی داره.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

من پسرم بردم اينو بهت بگم پسر من خوب نشد با نوروفيدبك با كاردرماني كه بعدش انجام دادم بهتر شد وچقدر هم هزينه كردم   وهنوز م كه هنود عدم توجه وتمركزداره فقط روانخواني  خوب شد با اينكه يه سوال جا مي نداخت وسوال بعدش جواب ميداد اينا بهتر شد واي دائما دارم بهش مي گم بخون بخون درست واقعا سخت با اينطوري بچه ها صبر ايوب مي خواهد

من پدرم فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوانه. عضو هیئت علمی هم بوده و الان بازنشست شده. با احترام به کس ...

پدر شما روشي داره براي كمك به اين بچه ها من خودم حاضر نشدم به فرزندم دارو بدم هم خودم عذاب كشيدم هم بچه المهمين الان هم يه تاپيك در اين مورد زدم واي كسي نظري نداشت 

من پسرم بردم اينو بهت بگم پسر من خوب نشد با نوروفيدبك با كاردرماني كه بعدش انجام دادم بهتر شد وچقدر ...

پسرتون مشکلش چی بود پسرم بیش فعالی عدم توجه وتمرکز داره شنیداری و حرکتی هم خوب نیست و دستخطش خیلی بده کاردرمانی میریم ولی همکاری نمیکنه 

تو معبود منی....
پدر شما روشي داره براي كمك به اين بچه ها من خودم حاضر نشدم به فرزندم دارو بدم هم خودم عذاب كشيدم هم ...

عزیزم تیک حتما دارو درمانی میخواد ولی حتما پیش دکتری برو که داروی مناسب تجویز کنه. در ضمن رفتار و آموزش برخورد با بچه ها هم مهمه. یعنی دارو درمانی باید در کنار رفتار درمانی باشه. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊