2777
2789
عنوان

نوروفيدبک * کسی اطلاع داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6115 بازدید | 49 پست
من پدرم فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوانه. عضو هیئت علمی هم بوده و الان بازنشست شده. با احترام به کس ...

برای درمان تیک می خوام یعنی کلا راهکار درستی نیس ؟

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

من پسر مً مدرسه رفت تمام اين مشكلات داشت الان هفده سالش اين مشكلات دستخط  جا انداختن ديكته وسؤالها ي رياضي  خوب شد ولي الان كه الان اصلا توجه نداره موقع درس خوندن به يه جا خيره ميشه خيلي اديتم هر كاري هم كردم ولي فايده نداشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تیک حتما دارو درمانی میخواد ولی حتما پیش دکتری برو که داروی مناسب تجویز کنه. در ضمن رفتار و آم ...

خوب آیا دارو ها این طور می شن که بعد از قطع کردن دوباره برگرده ؟

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
برای درمان تیک می خوام یعنی کلا راهکار درستی نیس ؟

شما وقتی سرما میخوری دارو میخوری، تیک هم مثل همونه، نیاز به دارو داره. دارو درمانی در کنار رفتار درمانی. البته پزشکی انتخاب کن که حاذق باشه و داروی مناسب تجویز کنه، ضمن اینکه توصیه های لازم رو هم بکنه و یاد بده چجوری باید با بچه ای که تیک داره برخورد کرد. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
از چه دکتری  برای درمان تیک عصبی می خوام

عزیزم من زیاد اطلاعی ندارم از چندین مادر برای درمان بیش فعالی و اوتیسم کودکشون پرسیدم گفتن فقط پول بیرون ریختنه

دکتر روانشناس و اعصاب و روان به من  گفتن

پسرتون مشکلش چی بود پسرم بیش فعالی عدم توجه وتمرکز داره شنیداری و حرکتی هم خوب نیست و دستخطش خیلی بد ...

چرا متخصص نبردینش؟ 

نمیدونم چرا بیشتر مادرها فکر میکنن با ندادن دارو کار خیلی خوبی میکنن و بزرکترین و بهترین کارو در حق بچشون انجام میدن در حالی که عدم توجه و تمرکز و نقص توجه و تمرکز و حواس پرتی بزرگترین ضربه رو به بچه میزنه چون نمیتونه درس بخونه چه مدرسه چه خونه و افت تحصیلی شدیدی میگیره و با درمان نشدنش هر چه بزرگتر بشه شرایطش هم حادتر میشه

چرا متخصص نبردینش؟  نمیدونم چرا بیشتر مادرها فکر میکنن با ندادن دارو کار خیلی خوبی میکنن و بزر ...

😳جان من چهار ساله داره پنج سال میشه پسرم تحت درمان دارویی هست ماهیی یکبار ویزیت میشه و داروش که ریتالین هست و به سختی پیدا میشه بهش میدم من کجا گفتم دارو نمیدم ؟

تو معبود منی....