2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین توپچی استعداد داری برو اول اینو پیدا کن اینمهمتره

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

هر رشته ای سختی های خودش رو داره!!!! 

انسانی خیلی حفرچظیات داره و صد البته خیلی رشته ی خوب و شیرینی هم هست، واقعا باید براش درست برنامه ریزی کنی و خیلی خوب تلاش کنی،چون حفظ یاتا داره باید هر مبحث از هر کتاب رو با برنامه بارها و بارها مرور کنی تا شبیه شعرهای دوران کودکی حک بشن روی سلولای مغزت... 

تجربی هم خب ریاضی شیمی و فیزیک داره که باید محاسبات قوی باشه، ریاضیات خوب باشه، مثلا به نمونش مبحث نوسان فیزیک که باید مثلثات ریاضیات خوب باشه تا بتونی بخونیش و...+زیست که حفظی_مفهومی هست اول باید حفظ کنی خوووب بعد حفظ یاتا رو بفهمی و درک کنید و... 

، ریاضی هم عشقه😅، محاسبات اندر محاسبات. رشته ی خوبیه واقعا اگه حوصله ی حل مسئله درگیر شدن با اعداد و اشکال رو داشته باشی... 

باید با توجه به توانایی خودت، علاقت، سطح توانت، اهداف آیندت، و تا حدودی شرایط مالی رشتت رو انتخاب کنی. 

. توی هر کدوم اگه آدم درست و هدفمند تلاش کنه موفق میشه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
راهنماییم  کنید

واعیییی 

اصلا یه وضعیه همه بچه های کلاس می خوان برن هنرستان بهشون میگم می خوام برم انسانی کلی منو می ترسونن که حفظیات زیادی داره سخته و...

واقعا ترسیدمممم

هر رشته ای سختی های خودش رو داره!!!!  انسانی خیلی حفرچظیات داره و صد البته خیلی رشته ی خوب و ش ...

نمی دونم  چی بگم 

حفظیاتم خوبه ولی باز می ترسم کم بیارم 

شما رشتتون ریاضی بود؟

واعیییی  اصلا یه وضعیه همه بچه های کلاس می خوان برن هنرستان بهشون میگم می خوام برم انسانی کلی ...

دختر گل جدی هر رشته ای سختیای خودش رو داره. اگه بخوای موفق بشی باید سختی بکشی. حتی کسی که میره هنرستان هم اگه واقعا بخواد موفق بشه سختی میکشه، کتابای هنرستان هم سختن... 

مثلا رشته های انسانی، ریاضی و تجربی کلی کتاب تست براشون تالیف شده، ولی برای هنرستان انقدر گسترده و متنوع منبع کنکور وجود نداره. دانش آموزش خیلی وقتا باید از طریق مطالعه ی آزاد و اینترنت توانایی هاش رو توی زمینه ی کتابای این رشته تقویت کنه تا بتونه دانشگاه تاپ قبول بشه(اگه هدفش دانشگاه خوب باشه!) 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
از استعداد و علاقه ی  خودت بگو یکم یا اگه هم دوست داری مفصل بگو🙃

عربیبم به خاطره اینکه زبان مادریمه هم دوسش دارم هم یکم بلدشم  (خیلی کممممممم)

ادبیات تاریخ خیلییییی دوست دارم 

ولی با جغرافیا اصلا سازگاری ندارم