2821
2789
عنوان

استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 18 پست
نمی دونم  چی بگم  حفظیاتم خوبه ولی باز می ترسم کم بیارم  شما رشتتون ریاضی بود؟

من ریاضی نبودم ولی خیلی دوستش دارم همین الانم😅. 

تجربی خوندم با علاقه... 

باید ببینی علاقه داری به اینکه بیشتر مطلب حفظ کنی یا بیشتر مسئله حل کنی! 

مثلا من با اینکه همه ی کتابای رشته ی انسانی رو دوست داشتم به خاطر فلسفه و منطق نرفتم انسانی چون واقعا ازین دوتا علم اصلااااا خوشم نمیاد،حفظیات هم خوبه ولی بیشتر از اینکه مطلب حفظ کنم به اینکه بشینم با تعداد و ارقام درگیر بشم تمایل داشتم و در کنارش از خوندن کتابای حوضه ی زیست لذت میبردم، پس رفتم تجربی. 

تصور اینکه بشینم یه سری کتاب رو مدام حفظ منم برام عذاب آور بوده و هست.

ولی شاید یکی دیگه اینجوری نباشه و برعکس با عشق و علاقه بشینه کتاب حفظ کنه و خیلی لذت ببره. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عربیبم به خاطره اینکه زبان مادریمه هم دوسش دارم هم یکم بلدشم  (خیلی کممممممم) ادبیات تاریخ خیل ...

جغرافیا واقعا خوب بوده برام... 

خب ممکنه پیش بیاد... 

منم اوایل از ریاضی متنفرم بودم، انقدری که از خوندنش عذاب میکشیدم. ولی بعد از مدتی متوجه شدم که این تنفر من از ریاضی یکی از عوامل اصلی این هست که نمرات ریاضیم پایینه.چون راهی که انتخاب مردم رو دوست داشتم با خودم گفتم:خب هیچ چیزی خوب مطلق نیست.دیدگاهم رو به ریاضی عوض کردم، گفتم بازی با تعداد هست حالا هر چقدر هم سخت باشه، ولی همشون عدد هستن.اینجوری برام آسون شد، بعد یادش گرفتم، بعد برام شیرین شد و کم کم با تلاش تبدیل شد به نقطه ی قوتم و حتی بعدها دیدم که چقدر توی جبر خوب هستم. و در کل خوش میگذره بهم... 

دیدت رو عوض کن

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.