2777
2789

الان که نه حدودا ۱ ساله وقتی که دلم میگیره و ناراحتم اشکی از چشمام نمیاد تا اروم بشم🥲

تا کی قراره همه اینا جمع بشن و بغض بشن🚶🏻‍♀️💔

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا برعکسم 

تا یکی میگه پخ 

مث روانیا چند سالت گریه میکنم 

با اینکه میدونم مهم نیست ولی جلوی گریه مو نمیتونم بگیرم

دست خودم نیس

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

وقتی تنهام اصلا 

اما وقتی ی سری جاها بم حرف میزنن ناراحت بشم بغضم میگیره قبلن گریه میکردم اما الان سریع خودمو جم میکنم

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
تا دلت بخواد دوشب پیش کل شب تا صبح گریه کردم و اشک ریختم  انگار لازم بود  دقیقا مثل بارونی ...

گریه کردن خیلی بهتر از نکردنه🥲💔

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر
من دقیقا برعکسم  تا یکی میگه پخ  مث روانیا چند سالت گریه میکنم  با اینکه میدونم مه ...

نه از من که اصن نمیتونم نه از تو🥲😂

سعی کن حسابی گریه کنی تا حالت خوب بشه ولی یک بار در طی مدت طولانی بعد سعی کن ذهنتو متمرکز غم ها ...

نمیتونم 

دلم میخواد یه دل سیر گریه کنم به اندازه تمام این چیزایی که برام پیش اومده‌ ولی دریغ از یه قطره اشک🥲

اهنگ بزار ترجیحا ریمکس های شجریان مشکلات و چیزایی که حالت رو بد میکنه روی کاغذ بنویس 

ممنون❤️امتحان میکنم ولی فکر نکنم جواب بده🥲