2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ جان هم شما لغو میشین هم استارتر نباید به درخواست استارتر برای تاپیکش گزارش بزنین

نزدم استارتر جان

تکرار نمیشه♥️

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

نزدم استارتر جان تکرار نمیشه♥️

بعد همه شاکی هستن که چرا دیگه تاپیکها تو گوگل نمیاد چون یکی مثل ایشون تاپیک میزنه ماسک مو چی خوبه بعد میترکونه خب بذارین بمونه بقیه هم استفاده کنن  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بعد همه شاکی هستن که چرا دیگه تاپیکها تو گوگل نمیاد چون یکی مثل ایشون تاپیک میزنه ماسک مو چی خوبه بع ...

دقیقاااا

حق با شماست

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

خب پس چه جوری تاپیک حذف بشه .کاش این قابلیت رو می‌ذاشتید که هر وقت خواستیم تاپیک رو حذف کنیم🙏🏼

تاپیک خصوصی خانوادگی باشه میتونین تو تاپیک حذف پاک کنین اخه تاپیک ماسک مو معرفی کنین چه مشکلی داره؟ خب باشه هر کس از گوگل دنبال ماسک مو بود برسه به تاپیک شما و شاید استفاده کرد

لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی | تبادل نظر نی نی سایت

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar