2777
2789

سلام عزیزان تا حالا دیدین تو اطرافیان یا برا خودتون اتفاق افتاده مننون میشم تجبربه هاتونو بگید

ی پژوهش گروهیی برا دانشگامه

میخوایم اثر تلقین و محیط خانواده رو ببینیم ک ایا حتما باید ذهن ثروتمندی داشته باشی یعنی از خانواده ثروتمندی اومده باشی ک پولدار شی یا میشه خودت برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا تو این گرونی  باید خانواده پول دار داشته باشی پول پول میاره در نتیجه نوه نتیجه همش پولدار میشن همین فامیلای ما بچه  ۹ ۱۰ سالشونه یه خونه میزنن نامشون همین دیگه بزرگ میشن سرمایشونه شروع پولداری.......

ولی ما بعضیام مث ما بشین درس بخون بخون در نهایت چیز خوبیم قبول نمیشیم پولیم نداریم سرمایه اولیه ک کاریو راه بندازیم در نتیجه فقط حمالی اینو اونو کردن 

یه عده ای هم هستن ک انگشت شمار از خانواده سطح پایین ب ندرت  پزشکی معلمی ..‌ شاغل میشن ک الحمدالله بچه های پولدار انقد امکانات میزارن اختیارشون ک صرفیتارو پر می کنن فلانی ک امکانات نداره ولی استعدادشو داره جا میمونه از بقیه

تلاش خودت بستگی داره از همه مهمترش خداهست باید خدا برات بخواد همین مریم امیر جلالی گفت طبقه پایینمون فیلم برداری  بوده من سلام علیک داشتم باهاشون بعد یروز یه روز رفتم پیششون گفتن یه سکانس بازی کن بازی کردم گفتن خوبه  شدم بازیگر