2777
2789
عنوان

خانومایی که خرج خونه میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشرعش کاری ندارم وقتی میگن سودپولم گرفتم مثل نزول میشه دیگه

نزول هم شرع باهاش مشکل داره، سود پول رو شرع بهش حکم نزول میده، پس از نظر شرعی باید بررسی بشه، که بین پدر و فرزند و زن و شوهر حلاله

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

حالا من ماهانه دو تومن اجاره میدم، حدود یک و دویست قبضا 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
1200 قبض چی میدی ؟ حس میکنم یکم بالاست البته من شرایط شمارو کامل نمیدونم پس لطفا اگر نظری دادم ناراح ...

آب و برق و گاز و تلفن ثابت و چهار خط موبایل و شارژ ساختمون

گاهی خرج یهویی هم که پیش میاد خیلی استرس میگیرم کم نیارم مثلا امروز ۱۱۰۰ خرج تعویض یه قطعه کوچیک یخچال شد، اصلا انتظار نداشتم

من اول ی مبلغ رو تو ی کارت میریزم برا روز مبادا ، بعد  اقساط رو میدم بعد قبض ها ،بعدم میرم سراغ خرید آشپزخونه 

طوری برنامه ریختم که همه چیز رو تو ی ماه نمیخرم مثلا ی ماه برنج و حبوبات 

ی ماه گوشت و مرغ و خلاصه به ترتیب اولویت میخرم لباس بچه ها هم در صورتیکه لازم داشته باشند میخرم 

در این میان اگر اون پولی که تو کارت دیگه گذاشتم و بعد چند ماه استفاده نشد باهاش ی تیکه طلا ریز میخرم 

همیشه هم قط دارم چون معمولا طلا قسطی بر میدارم یا وام زیاد میگیرم 

البته من از حقوق خودم خرج میکنم و اگر کم بیارم کارت همسرم رو میگیرم 

و اینکه ی چیزهایی رو باید گردن خود مرد بندازی بگیره مثلا سر راه داری میلی رب بگیر یا روغن بگیر یا میوه بخر  اینجوری ی کم بار رو دوشت با سیاست کمتر میشه 

من اول ی مبلغ رو تو ی کارت میریزم برا روز مبادا ، بعد  اقساط رو میدم بعد قبض ها ،بعدم میرم سراغ ...

چ خوب برنامه ریختی 👌🏻البته گوشت و برنجم از اول گفت خودم میخرم

چ خوب برنامه ریختی 👌🏻البته گوشت و برنجم از اول گفت خودم میخرم

پس عالی میتونی پیش بری همیشه ی کم زرنگی کن و پس انداز داشته باش حتی اگه کم بیاری ومجبور بشی به خودش بگی که کم آوردی 

سرچ کن مدیریت مخارج وپس انداز کردن چندتا تاپیک به دربخور وفعال هست ازاونجا میتونی ازتجربیات همه استفاده کنی اگه تونستم تگت میکنم

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

💰👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11519687/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-آمد-ها-و-نحوه-ی-بهتر-پس-اندازکردنش۲-

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...