2777
2789
عنوان

خانومایی که خرج خونه میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا نتیجه گیری چی میخواستی بکنی اصل حرفو بگو

چجوری مدیریت میکنین تا سر ماه برسونین؟ کرایه قبضا خرید خرج بچه ها

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
چجوری مدیریت میکنین تا سر ماه برسونین؟ کرایه قبضا خرید خرج بچه ها

خب شرایط هرکسی فرق داره عزیزم ی نسخه رو نمیشه برای همه پیچید که

شما باید شرایط خودتون شرح بدید تا اگر تونستیم بهتون مشورت بدیم

من باشرعش کاری ندارم وقتی میگن سودپولم گرفتم مثل نزول میشه دیگه

برا زن و شوهر و فرزند و پدر ربا نیست چون در عمل شود و ضررشون مشترک و در زندگی به نفع یا ضرر دوتاشونه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باشرعش کاری ندارم وقتی میگن سودپولم گرفتم مثل نزول میشه دیگه

خب نزول ی بحث شرعی دیگه 

طبق شرع اسلام بین زن و شوهر و والدین و فرزندان نزول یا ربا وجود نداره یا ب زبون دیگه اینکار ربا محسوب نمیشه

نمیدونم اگه تو سود و ضرر سهیم هستن که مشکلی نداره

همونطور که دوستمون گفتن 

بین زن و شوهر ربا یا همون نزول وجود نداره گلم شرعا مشکلی نداره

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖