من تمام خرجای خونه به عهده خودمه، یعنی ماه به ماه شوهرم مبلغی میزنه به کارتم خودم باید مخارج رو مدیریت کنم، کیا مث منن؟
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان خرج خونه رو شما میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب
بله من میدم، چیش عجیبه؟
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
نه من پولمو دادم همسرم باهاش کار میکنه سود پول خودمه ازش میگیرم، پس مال خودمه