2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

222 بازدید | 33 پست

سلام خانما

دخترم 31ماهشه اما اصلا همکاری نمیکنه برای دستشویی رفتن میگه جیش ن هر وقت بخوام ببرمش دستشویی به زور اصلا دوست نداره 

ی بار بازش گذاشتم هر ده دقیقه میگفتم بریم جیش نمیومد بالاخره بعد نیم ساعت به زور بردمش که جیش کنه با گوشی تو دستشویی بازی کنه ی کوچولو جیش کرد بعد که آوردنش بیرون بعد پنج دقیقه شورتشو خیس کرد اما اصلا نگفت که خیس شده منم دوباره پوشک کردم به نظر شما آمادگی نداره ؟و اینکه مقاومتی برای پوشک نکردن هم نداره خودش پوشک میاره که پوشکش کنم

هر ده دقیقه خیلی زوده. 

بعد هم دیگه نباید پوشک کنی. یعنی اصلا بچه پوشک رو نبینه. طبیعه چندین روز نگه و لباسش رو خیس کنه. چون درکی از جیش نداره. چند بار که جیش کرد بهش بگو اینجا نه. فقط توی دستشویی. بعدش یاد می گیره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دوسال ۵ ماهشه نمیگه گیر کردمم

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

فرزند اولمو ۴۰ روز دراوردم ۳ سال تمام یک روزه بدون هیچ مشکلی دراومده جایزه اش هم بازی با گوشی بود دومی رو هم ازاون موقع که ۲ ساله اس بازگذاشتم ازپی پی ایش میترسه خودشو نگه میداره گاهی خیس میکنه کلا اون چقدر راحتر این سختره خونه رو نجس کردن منتظرم اونم کامل دربیاد بدم بشورن

جایزه هم گرفتم بابت ی بار جیش کردن اما فایده نداشت اصلا دوست نداره بره تو دستشویی جیش کنه  به ...

جایزه برای وقتی هست که جیش کرد. 

اما می تونی محیط دستشویی رو کمی کارتونی کنی. مثلا چن د تا عکس کارتونی و اینجوری. اما اینها هم خیلی تاثیر نداره. باید باز بزاری. تا درک کنه معنی خشک و خیس شدن رو 

جایزه هم گرفتم بابت ی بار جیش کردن اما فایده نداشت اصلا دوست نداره بره تو دستشویی جیش کنه  به ...

هرنیم ساعت بهتره من ۴۰ دقیقه یه بار بردم واسترسم وارد نکن موقعی که داره خیس میکنه جیغ وداد نزن بزار اونجا روکثیف کن 

فرزند اولمو ۴۰ روز دراوردم ۳ سال تمام یک روزه بدون هیچ مشکلی دراومده جایزه اش هم بازی با گوشی بود دو ...

منم از نجس شدن بدم میاد متنفرم دوس دارم تمیز پوشکشو کنار بزاره