2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست
کامل حرف میزنه؟جمله میگه؟

حرف میزنه مثلا وقتی پوشک میگه دستشویی دارم میبرم سرویس نمیکنه

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بلد نیستم چیکار کنم که بگه

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
کم کم یاد میگیره. اما دیگه پوشکش نکن. و نزار پوشک رو ببینه. شب هم خواستی پوشک کنی وقتی خواب بود.&nbs ...

خب چرا خودشو خیس کرد هیچی نگفت منظورم اینه ممکنه هنوز آمادگی نداشته باشه؟

اونطوری خونه رو نجس می‌کنه که 

آب میکشی. نجس شدن مشکل بزرگی نیست. فقط می خوای روی مبلهای پدهای نایلون دار بنداز. که اگه روی مبل جیش کرد پد رو برداری. یا می تونی فرش رو لوله کنی و موکت باشه که سبک تر باشه. 

اولی بدون نجسی گداشت کنار ولی دومی گندکشیده بازدرسکوتم ازاون ورم ویروس گرفتیم تا به حال من اینجور وی ...

بعضیا میگن بچه هر چی بزرگتر باشه راحت میزاره کنار بدون نجس شدن اینو قبول دارین شما؟

بعضیا میگن بچه هر چی بزرگتر باشه راحت میزاره کنار بدون نجس شدن اینو قبول دارین شما؟

بله چون دارم میبینم.خونه کثیف شده دیگه مجبورم تحمل کنم بدم بشورن هرسال بشور بشور خسته میشه ادم .