2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست

پیشنهاد می‌کنم با او بازی کنید و کتاب‌های کودکی در مورد دستشویی رفتن بخوانید. همچنین، می‌توانید با او در مورد اینکه چرا باید دستشویی برود، صحبت کنید و به او توضیح دهید که دستشویی رفتن چقدر مهم است. 

همچنین، شما می‌توانید از سیستم پاداش استفاده کنید. به دخترتان بگویید که اگر به دستشویی برود، به او جایزه‌ای داده خواهد شد. این ممکن است او را ترغیب کند که به دستشویی برود.
ممکن است دختر شما هنوز آمادگی کاملی برای دستشویی رفتن نداشته باشد و به همین دلیل خودش را خیس کرده باشد. اما باید به یاد داشته باشید که این مشکل برای بسیاری از والدین پیش می‌آید و شما نباید نگران باشید. 

در نهایت، بهتر است با صبر و حوصله، به دخترتان کمک کنید تا به طور طبیعی و به مرور، برای دستشویی رفتن آماده شود.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.
پیشنهاد می‌کنم با او بازی کنید و کتاب‌های کودکی در مورد دستشویی رفتن بخوانید. همچنین، می‌توانید با ا ...

روش جایزه هم درنظر گرفتم اما فایده نداره نمیاد تو دستشویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش جایزه هم درنظر گرفتم اما فایده نداره نمیاد تو دستشویی 

بچه‎‌ها در مورد دفع خیلی با هم متفاوتند و این از همون روزای اول واضحه مثلا یه بچه هست که روزی دو سه بار دفع مدفوع داره (به قول معروف شکمش کار می‌کنه) یکی هم هست دو سه روز یک بار. تا اونجایی که من خوندم و پرسیدم و با پزشک بچه‌‎ها مشورت کردیم اگر از یک حدی مثلا روی ۵ – ۶ بار بیشتر نباشه و از یک حدی کمتر مثلا هفته‌ای دو بار مشکل جدی محسوب نمی‌شه.
نکته بعدی اینه که عجله نکنید. وقت گرفتن از پوشک در بچه‌‎های مختلف متفاوته از دو سال شروع می‌شه تا بعد از ۳ سال هم ممکنه برای بعضی بچه‎‌ها طول بکشه. طبیعی هم هست که اوایلش از دستشون در بره! که برای این هم این شرت‌های آموزشی اومده که تا حدی ضریب اطمینان رو بالا می‌بره. با این حال اگر دیدی از دست بچه در رفت به روش نیارید. کلا در این کار تشویق در مواقع موفقیت خیلی بهتر از تنبیه جواب میده.

یک نکته خیلی مهم که خودمون تجربه‌اش کردیم اینه که اگر بعد از یکی دو هفته دیدید اشتباه کردید و الآن وقت از پوشک گرفتن بچه نبوده و پیشرفتی در این زمینه نداره بی‌خودی اصرار نکنید. مجددا یه دو سه ماهی پوشک ببندید به بچه تا اون شکست دفعه قبل از یادش بره بعد دوباره شروع کنید و ترجیحا با یک تکنیک و استراتژی متفاوت! اگر اون فرایند ناموفق رو ادامه بدید بعیده به سادگی بتونید به نتیجه برسید. ضمن اینکه تجربه بدی برای بچه می‌شه و بهش استرس وارد می‌شه.

در بعضی موارد بچه‌‎های بزرگتر در شرایطی خاص ممکنه دوباره شب ادراری پیدا کنند یا حتی در روز هم خودشون رو خیس کنند و ممکنه این کار از روی عمد باشه. مثلا یک مورد سراغ دارم که یک بچه حدودا ۶ ساله وقتی بچه دوم به دنیا میاد یه همچین عکس‌العملی از خودش نشون داده و تا مدتی توی خونه کارش رو می‌کرده و دستشویی نمی‌رفته. در این شرایط همون کارایی رو بکنید که هنگام زلزله و بلایای طبیعی باید کرد! یعنی خونسردی خودتون رو حفظ کنید و با این موضوع به صورت یک چیز طبیعی برخورد کنید و سعی کنید حواس بچه رو از موضوعی که بهش حساس شده پرت کنید که این ممکنه با تغییر محیط باشه. باز هم اینجا تشویق بهتر از تنبیهه.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.