2777
2789
عنوان

دوست دارید با چه کسی ازدواج کنید...

433 بازدید | 47 پست

یه جمله تو فیلم خاک اشنا وجود داره که میگه 

ازدواج به هر دلیلی بیهوده س و فقط یه نوعش متمدنانه س 

اگه مثل انتخابات ریاست جمهوری باشه که هر چهارسال طرفین تصمیم بگیرن به هم رای بدن و با هم ادامه بدن  اوردن بچه هم به این دنیای فاسد و بر از بی عدالتی و فقر هم کار اشتباهیه

ولی خودم اگر روزی مجبور به ازدواج بشم دوست دارم با یه فیزیکدان یا شیمیدان ازدواج کنم       شما چی گل من 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

دکتر یا مهندس

ولی در کل خوشم نمیاد

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف چ قشنگ بود🤣🤣ولی اینو تو خوابم نمیبینی گل من

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

با اونی ک دیگه نیست ...

یعنی .... مال من نیست

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ازدواج سنتی و دوست ندارم چون هدفم از ازدواج شوهر داشتن و تامین مالی و بچه دار شدن اینا نیست من دوست دارم واقعا عشق واقعی و تجربه کنم و ازدواج کنم نه اینکه دنبال آقا بالاسر بگردم واسه زندگیم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
اوف چ قشنگ بود🤣🤣ولی اینو تو خوابم نمیبینی گل من

گند نزن به رویاهام

همین چنددقیقه  بیش یه ریاضیدان رد کردم گفتم فقط فیزیکدان      

دنبال زیرخاکیم ...👀👣