2777
2789
عنوان

دوست دارید با چه کسی ازدواج کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 47 پست
شوهر دکتر خوبه منتهی عدم موجودی  منم از اون دخترام که فقط تا سلام خوبی بلدم    

منم بی زبونم 

امیدوارم خدا خودش نصیبم کنه 😁

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بی زبونم  امیدوارم خدا خودش نصیبم کنه 😁

من چشمام انقدر ضعیفه شبیه عینک بیرزن هاست       هر کاری میکنم همیشه شلختم  دنبال شیمیدان و دکترم هستم  

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

من چشمام انقدر ضعیفه شبیه عینک بیرزن هاست       هر کاری میکنم همیشه شلختم   ...

ان شالله 😍😁

ارزو بر جوانان عیب نیست 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
زنده باد    

آره خلاصه من توقعاتم بالاس😂

ولی هیچوقت تن به ازدواج سنتی نمیدم چون واقعا اون عشق و عاشقی و دوست دارم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
آره خلاصه من توقعاتم بالاس😂 ولی هیچوقت تن به ازدواج سنتی نمیدم چون واقعا اون عشق و عاشقی و دوست دا ...

انشالله عاشق بشی و طرفتم عاشقترررررررررر  

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

بله  همیشه میگم بعد مامانم میگی شیمی رو بزور باس کردی حالا دنبال شیمیدانی     ...

چه مامان باحالی 😅❤❤

همینیک باهاش ازدواج کردم 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

والا بخدا  دختری هستم از دیار خیالات  داشتم فکر میکردم شاید چندبار همو دیده باشیم ولی نش ...

شاید ...❤

دمت گرممم   شاد باشی همیشه    

🙏🏻❤️

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.