2777
2789
از ایران از زمین از دنیا از خودش 

از همون پسره ک نوشتی املاک و اینا !!

خب برو. از دنیارو نمیدونم جوابه ی ن ولی خو میگی خیانت کرده، موندی ک چی، برگرده بگه اشتب شد!!

پسر کمه!!!

ولی خارجو قبول دارم برو حتما اگ شرایط داری، خودمم پی‌شم😑🤦🏻

از همون پسره ک نوشتی املاک و اینا !! خب برو. از دنیارو نمیدونم جوابه ی ن ولی خو میگی خیانت کرده، مو ...

نه اون ک کسی نیست بابا چند وقته اصلا ندیدمش.  من یه پنج سالی هست با یکنفر م ازون دارم میگم

💕🌸☘️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ایران از زمین از دنیا از خودش 

والا بخدا من فک میکردم دختری ک میخامش، ته ته ته ته همچیه

اخرش زنم شد

تهش یه خونه بنامش زدم ولم کرد از دادگا پاسگا بازی و گم شد رفت و الانم با پسرا ... و تهشم هیچ کوفتی نمیشه چون یجور کلاهبرداری عاطفی و مالی و ... کرد.

ولی خودمو جمع کردم

درک

ته این ادمها چیزی نی جز بیچارگی

و همه ک مث اون نیستن

یکی پیدا میشه سرش ب تنش بیارزه

برم زانو غم بگیرم ک چی

والا بخدا من فک میکردم دختری ک میخامش، ته ته ته ته همچیه اخرش زنم شد تهش یه خونه بنامش زدم ولم کرد ...

شما مردی . من ی دخترم برام سخته احساسی ترم.  تحمل این چیزا رو ندارم . نمیتونم درک کنم یک نفرو دوست داشته باشی بعد بفهمی اونی ک  میشناختی نبود . میفهمید

💕🌸☘️🌹

شما مردی . من ی دخترم برام سخته احساسی ترم.  تحمل این چیزا رو ندارم . نمیتونم درک کنم یک نفرو د ...

درسته، قبول دارم حرفت رو. از بعد عاطفی برا خانمها سخت‌تره و اونم بعد اینهمه سال!!

نمیفهمم چرا خدا، دختر بده رو جلو پسر خوبه میذاره

و پسر بده رو جلو دختر خوبه!!!!!!!

ولی همینقدو میدونم ته زندگیت، قطعا اینجایی ک هستی، نیست.