2777
2789

اینو پرسیدم دلیل داشت

چون من بخاطر طلاق اینطوری نشدم و اتفاقا خوشحال شدم از سم بیرون کشیدم اخرش.

ولی بخاطر چیزاییکه از دست دادم مدت‌ها خف بودم تو خودم و همه دخترارم مث اون میدیدم جسارتا.

ولی زمان کمی کمکم کرد از لاکم بیام بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو پرسیدم دلیل داشت چون من بخاطر طلاق اینطوری نشدم و اتفاقا خوشحال شدم از سم بیرون کشیدم اخرش. و ...

متاسفانه داشته باشمم دیگ خوشحالم نمیکنه میگن هرچیزی ب موقع ش خوبه

💕🌸☘️🌹

متاسفانه داشته باشمم دیگ خوشحالم نمیکنه میگن هرچیزی ب موقع ش خوبه

اینک ب این نقطه رسیدی

خودش یه پیشرفته واقعا و پس بدون میتونی ازین مشکلاتتم دربیای

حداقل از نظر منی که گذروندم اینارو

البته بازم بقول شما، عاطفه‌ی زن و مرد متفاوته

اینک ب این نقطه رسیدی خودش یه پیشرفته واقعا و پس بدون میتونی ازین مشکلاتتم دربیای حداقل از نظر منی ...

خب چون من از ازدواج کردن خوشم نمیاد اینم بی تاثیر نیست.  من دوست داشتم همون جوری باهم بمونیم

💕🌸☘️🌹

خب چون من از ازدواج کردن خوشم نمیاد اینم بی تاثیر نیست.  من دوست داشتم همون جوری باهم بمونیم

درسته! مرض چی بوده پس🤦🏻🤦🏻 اخه پسرا ک پی ازدواج نیستن، قضیتون برعکسه😑😑

حالا تابحال گشتین ببینی مشکلش باهاتون چی بوده که اینکارو کرد؟ خیانت ینی

میدونی چرا میپرسم

چون بنظرم خیانت اخرین مرحله هر رابطه‌ایه

حالا بماند برخی‌ها تنوع طلبن.

اخه چرا باید ۲نفر که پایه و جور همن و واقعا یه رابطه برا رشد دارن، ول کنن بهربهانه‌ای!!

حالا رابطه بر پایه‌ی غرایز جنسی و اینا ک اسمش رابطه نیس اخه. چنروز با این، چنروز اون.

اخه گفتی ۵ سال!!

میتونم سنتون رو بدونم و تحصیلاتتون؟ 

۲۰ سالمه متولد ۸۱ ام. همونطوری گ گفتم همه چیو ول کردم دانشگاههم بابام گفت باید پزشکی بیاری ک با این روحیم نیاوردم گفت پس جاهای دیگم فایده نداره . میخاستم برم ی شهر دیگ ی رشته ی دیگ‌بزور اما واسه همین ادم‌نرفتم.  تنها جایی ک میرم کلاس زبان اونم‌چون از بچگیم میرم و مدرک بعدی و بگیرم

💕🌸☘️🌹

۲۰ سالمه متولد ۸۱ ام. همونطوری گ گفتم همه چیو ول کردم دانشگاههم بابام گفت باید پزشکی بیاری ک با این ...

دم شما گرم از همتی ک داری

خب ادم هدفمندی هستی

چقد بده ادم راهش بخاطر ی موجود بد کج شه و مسیر زندگی عوض😑😑

میخای بخونی برا پزشکی؟ شاید بتونم کمک کنم