2777
2789
عنوان

خوشگل شدن و سفید شدن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 26 پست
خربزه به گلابی خوبه.من سردخترم خیلی زیتون میخوردم دخترم بوره

خود زیتون یا روغنش

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خودتون خوشگل و سفیدین که خب خوشگل و سعید مبشه غیر اینم هست که دیگه با خوردن معجزه نمیشه

خودم سفید و خوشگلم ولی بالاش سبزه است و نه زشته نه خوشگل😅

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
سردیجات احتمالا روشن‌تر میکنه. ولی به ژنشونه.

برعکس گفتید 

سردیجات رنگ رو تیره می کنه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

2 ماه آخر بارداری عرق کاسنی بخور

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
برعکس گفتید  سردیجات رنگ رو تیره می کنه

عههه،…نمدونم

والا من موقع پسرم تا ۴ ماهگی زیاد عسل و خرما و قند و …. میخوردم، ۲-۳ ماه اخرم هلو و گوجه سبز زیاد خوردم.

خیلی سفید بود و حتی زردم نشد بعد تولد ….ولی فککنم مربوط به ژنش بود .

عههه،…نمدونم والا من موقع پسرم تا ۴ ماهگی زیاد عسل و خرما و قند و …. میخوردم، ۲-۳ ماه اخرم هلو و گو ...

عسل و خرما گرمونه ست عزیزم ... اتفاقا منم زیاد می‌خوردم 

پسرم پوستش خیلی روشن تر از من و پدرش بود