2777
2789
عنوان

برای اونهایی که بچه هاشون اصلا دارو نمیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 42 پست

منم از روش نیاکان استفاده میکنم،،با این فرق که دماغش رو میگیرم مجبوری قورت میده

یا لب هاش رو با دست غنچه میکنم مجبوری قورت میده

یه جا میگفت اینکار تجاوز به حریم بچه اس

گفتم برو بابا بخاطر حفظ حریمش که دازو نخورد ۴روز بیمارستان بستری شد

چند سالشه؟

۲۲ ماهشه 😅

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میترسم قاطی کنم دارو رو با چیزای دیگه  میگم شاید مضر بشه ی وقت ی دارویی

با آب و آبمیوه و ماست و این جور چیزا میتونی قاطی کنی بدی

تو غذا،و سوپ خنک هم میتونی دارو رو بریزی

فقط داغ نباشه اصلا

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اگه بهش بگيم : " اگه نخوري مجبور ميشيم آمپولش رو بزنيم " چي؟  دروغ هم نيس. گوش نكرد هم واقعا ب ...

نه من باشم از امپول نمیترسونم اصلا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

برای تهوع هم داروی دمیترون مخصوص بچه ها بدید بخورن😘

برای شکم روی (اسهال) داروهای مناسب:پودر کیدی لاکت زینک_ پودر ORS_ پودر پلانتاژل و قرص لوپرامید مناسبه

اگر این مطلب براتون مفید بود اگر دوست داشتید برای شادی روح پدر و مادرم و خوشبختی همه بچه ها یک صلوات بفرستید  ممنون

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

دیگه اگر دیدید اسهال و استفراغ بچه قطع نمیشه با داروهای بالا بچه رو ببرید دکتر چون ممکنه خدای نکرده بیماریشون عفونی باشه و باید آزمایش خون بدن 

یا اینکه آب بدنشون کم شده و باید سرم بگیرن.

بخدا با سرنگ میدم فکر میکنی خورده  اما بعدا همه  رو تف میکنه

تا قورت نداده از روش بلند نشو 

بخدا گفتم الان بچه با میل و رغبت میاد دارو میخوره.. بعد دارو با دارو قاطی نکن  حتی همون قرص جوش ...

عزیزم همه دکترا میگن دارو رو با ویتامین c بدی بهتره 

نگران نباش

البته بازم خودتون میدونید

دکتر به من گفت کیدی لاکت رو با ماست بده میخوره

الان میخوره  کوچیک بود با آب انبه بهش میدادم شیرینیش زیاده نمی فهمید

چه عالی

اگه بهش بگيم : " اگه نخوري مجبور ميشيم آمپولش رو بزنيم " چي؟  دروغ هم نيس. گوش نكرد هم واقعا ب ...

من اصلا همیشه اینو میگم تسلیم میشه و میخوره 

میدونن آمپول درد داره به دارو رضایت میدن

تا قورت نداده از روش بلند نشو  

ببخشید اون یکی کاربر از این روش خشن استفاده کرد اشتباه ریپلی کردم